fatih yeşil Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2012 mrb arkadaşlar bugün temizlik yaparken fark ettim paspasları kaldırdığımda ön yolcu koltuğunda oturan kişinin tam sağ ayak altında el gibi yarım yuvarlak kesikti halıfileks,, enteresan geldi çünki bastırınca göçük geldi elime.... Sonucta ayak altı boşluk olmaması lazım,,,kendi koltuğumun tarafına baktımda böyle brişey yoktu ,,,, servise gidip sorarım dedim fakat sizlere bi sorayım dedim bilgisi olan varmı....................... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Araç şase numarası yazmıyormu altında? Tuvturk Muayanesi sırasında orayıda kontrol ederler hatta. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Evet orası özellikle öyle hatta tek orası da değil, Yılmaz abi anlatmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 fatih yeşil Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 pek farketmedim gerci kesik öylesine kesik gibi gelmedi ama bakıcam..sabah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 fatih yeşil Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 sorun yok yaniiiiiiii hımm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 yok yok rahat olunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
fatih yeşil
mrb arkadaşlar bugün temizlik yaparken fark ettim paspasları kaldırdığımda ön yolcu koltuğunda
oturan kişinin tam sağ ayak altında el gibi yarım yuvarlak kesikti halıfileks,, enteresan geldi çünki bastırınca göçük geldi elime....
Sonucta ayak altı boşluk olmaması lazım,,,kendi koltuğumun tarafına baktımda böyle brişey yoktu ,,,,
servise gidip sorarım dedim fakat sizlere bi sorayım dedim bilgisi olan varmı.......................
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap