Özgür Acar Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2012 Merhabalar, Focus 2 kullanırken ön tekerleğin attığı mıcırlar nedeni ile arka kapının altı zedelenmişti. Aynı şey olabilir diye bu Paçalıkları ebay den aldım. Aracım 5600 km oldu ama, Henüz taksammı karar veremedim. Sizlere sormak istedim acaba takmaya gerek var mı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Hayırlı Olsun, Rusya'da standart bunlar Kar,donma gibi şeyler için tabi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 (düzenlendi) Focus 2 lere ya paçalık yata sağ sol etek kesin şart, f3 leri bilemiyorum...yoksa benim gibi hersene autokingde mini onarımlarınızı etek boyatmaya harcarsınız.. Eylül 23, 2012 Ramazan D. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Ramazan abi araç zaten f3 fakat senin durum lastikten dolayı olabilir mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 (düzenlendi) Ramazan abi araç zaten f3 fakat senin durum lastikten dolayı olabilir mi ? Yakup, lastik değilde, erzincanda kızıldağ ve sakaltutan geçitlerini hersene mucurlu asfalt yaparlardı, yanılmıyorsam orda oldu, balıkesire geldiğimden beri kapı altlarında taş izleri yok, tabi araba doğrudüzgün yol gördü ya:) Eylül 23, 2012 Ramazan D. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Hmmm, iyi olmuş o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Acar Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Kayseri'den doğuya doğru artık mıcır ve zift problemleri çoğalıyor maalesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Kayseri'den doğuya doğru artık mıcır ve zift problemleri çoğalıyor maalesef. Yanılmıyorsam kayseriden sivas il sınırına kadarda mıcır..sivastan zaraya kadar otoban gibi yol, sonrası yine mıcır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Almışsınız madem kullanın...Hayırlı olsun..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Yanılmıyorsam kayseriden sivas il sınırına kadarda mıcır..sivastan zaraya kadar otoban gibi yol, sonrası yine mıcır.. Sivas-Kayseri güzergahında kısmen yol yapım ve onarım çalışmaları var, ancak mıcır yol yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Acar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Kayseri'den sonra Sivas'a doğru yolların nerdeyse tamamı artık kaymak gibi asfalt. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 bende de 2012 f3 hb var. abartılı olmayan su birinkisi olan yollarda 80'i geçtiğimde bırakın arka tamponu plaka hatta üzerine bile su sıçratıyor. Bu su nasıl bu kadar falso alabiliyor hayret ediyorum. Servise gidip paçalık fiyatını sordum. Arka paçalıklar için 150 TL dediler. Yerli üretim yokmuş. Sadece Almanya'dan geliyormuş şuan için. Bir paçalık için çok fazla. Uyumlu yan sanayisini de bulamadım malesef. Almanyadan bir iki arkadaşa söyledim. oradan baktırıyorum şuan. Umarım uygun fiyatlı bir rakam gelir. Bence hiç düşünmeden taktırın. neticede sıçrayan su beraberinde kum tanelerini de beraberinde getiriyor ve kaportaya uzun vadede zarar veriyor. Siz nereden kaça buldunuz paçalıkları... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Siz nereden kaça buldunuz paçalıkları... 1. mesajda özgür bey nereden aldığını iletmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 haklısınız dikkatimden kaçmış ebay olduğu. Ebayda yanlış hatırlamıyorsam 45 dolar civarı gördüm sanırım ama cesaret edip de alamadım. Uyumsuzluk olabilir diye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Aldığınız sitede mk3 veya 2011 sonrası gibi ibareler mevcut ise uyumsuzluk sorunu olacağını sanmam.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap