Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Jant Çizilmesi

ferhat tezcan

Soru

Gece gece belediyenin açtığı çukura düştüm haliyle jant çizildi.Başıma ilk defa geldiği için jant tamiri oluyormu oluyorsada nasıl oluyor bilmediğim için sizlere danışayım dedim.

Oluyorsa ortalama ne kadar a patlar tahminen.

20120923231923.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0

Az önce sanayiden bir arkadaş çizilen yere jant boyası ile rütuj yaptı şu ana oldukça az görünüyor hatta yine az önce eniştem baktı baktı göremdi sonra diğer janta geçti ordadır diye :) Anca ben gösterince farketti ee artık jantı değiştirene kadar nazarlık olarak kalıcak.Lastik değiştirme zamanı geldiğinde eğer aracı değiştirmek gibi bir niyetim olmaz ise takıcaz bi 18 lik jant :)

Herkese teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Yav ondan ne olacak , ağzımı açtırtma benim :D:zha:

istanbul'da çızıksız jant zor bulursun :P izmir gibi yayla memleket değil :zha: istanbul örneği verildi çünkü yüzde olarak çoğuluz :D :D

Çiziksiz Jant'a jant demiyoruz biz :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Çiziksiz Jant'a jant demiyoruz biz

Valla varya ilaç gibi geldi bu muhabbetin hay Allah razı olsun senden ben zaten biraz rahatlamıştım rütujdan sonra sende böyle dedin ya tam ilaç oldu üstüne hatta dur diğer jantıda aynı yerde çizdireyim ben :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.