ilker Yeğen Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2012 Arkadaslar merhaba , aranıza yeni katıldım focusa binerim kendisini cok severim 2004 model gri collection 1.6 benzinli arac sahibiyim. Ustunde kendi orjinal jantları olmasına rağmen focus 1 sport trend jantı takmak istiyorum varmı bildiğiniz satmayı dusunen veya elinde olan veya değiştirmeyi düşünen. Ayrıca focus 2 sport trend jantı da var aklımda konu ile ilgili olarak yorumlarınızıda rica ederim. Tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 (düzenlendi) Hoşgeldiniz.İlk önce bi kendinizi bi tanıtın bizde yardım edelim Eylül 24, 2012 Onur FATİH tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Hoşgeldiniz.İlk önce bi kendinizi bi tanıtın bizde yardım edelim Bak bak Valla bu tür jant değimleri keyfi yönden beklentili ise sizin zevkinize kalmış.. Değiştirin gitsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 (düzenlendi) http://www.focusclub...orum/9-tanisma/ Bence üstündeki jantlar daha güzel focus1 st jantından. focus 2 st jantına gerek yok hoş durmaz focus 1 lerin burun kısmı çok sivri. Fiesta titanium jantları var çok kollu 16' onlarda çok daha güzel aynı focus 2 titanium jantları gibi . Eylül 24, 2012 Onur FATİH tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap