emre mızrak Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2012 Arkadaslar bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Ne tür leke ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 özel bir yöntemi varmı bilmiyorum ama eski arabamda sökmüştüm çok zor bir işlem her tür temizleme sıvısını kullanmıştım şimdiden kolay gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Detailing Car Care (Araç Temizliği)" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Jilet diyorum ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Tinerle çok rahat çıkartabilirsiniz,tineri sürün zaten hemen çıkacaktır halen varsa üstünden maket bıçağıyla geçin . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre mızrak Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yakup cam filmi lekesi kardesim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 cam pastası mevcut isterseniz tedarik ederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
c.erdem Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 focus 2 aracımda arka camda cam filmi lekeleri oluştu.net görüşümü engelliyor. camcıya sordum rezistansları bozar , 10 tl ni alıp bddua almayayım dedi. fakat bu durum net görüşü engelliyor.ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Tinerle çok rahat çıkartabilirsiniz,tineri sürün zaten hemen çıkacaktır halen varsa üstünden maket bıçağıyla geçin . ibrahim abi haklı benimde eski arabamdaki filmi ruhsataişli olmadığı için sökmemi istedi söktürdüm leke kaldı lekeler selülozik tinerle rahatça çıkıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
c.erdem Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 ben hiç söktürmedim daha ama güneşten midir nedir bazı yerleri kabardı camdaki filmlerin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap