Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 http://www.srkstore....2011,PR-71.html peki buna ne diyorsun resimdeki ambalaj farklı duruyor ama ürün kodu aynı Fotoya çok takılma, önemli olan dmotoruna uygun olanı bulman..Motorunu unuttum, profil altına girmemişsin dizelse dizele uygun almayı unutma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 benzinli... sanırım 372 tl ye en uygunu bu olucak.. gerçi linkde benzinli diye yazmıyor ama E10-35-016-01-22 kısmı aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 benzinli... sanırım 372 tl ye en uygunu bu olucak.. gerçi linkde benzinli diye yazmıyor ama E10-35-016-01-22 kısmı aynı Onur ürünler farklı ama; ilk ikisi 30 mm üçüncüsü 35 mm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Onur ürünler farklı ama; ilk ikisi 30 mm üçüncüsü 35 mm evet açıklamalarda öyle yazıyor... keşke daha detaylı daha net ilanlar koysalar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 evet açıklamalarda öyle yazıyor... keşke daha detaylı daha net ilanlar koysalar... Ankara'da direkt satan vardır illaki.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Yıldız Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 2008 model makyajsız kasa 1.6 collection sedan aracım var modifiye hastasıyım ama bi türlü bişeyler yapmaya cesaret edemiyorum. Özel nedenlerle abartılı modifiye yapamıyorum. Neler yapabilirim ve parça tavsiyelerinizi yazabilirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 2008 model makyajsız kasa 1.6 collection sedan aracım var modifiye hastasıyım ama bi türlü bişeyler yapmaya cesaret edemiyorum. Özel nedenlerle abartılı modifiye yapamıyorum. Neler yapabilirim ve parça tavsiyelerinizi yazabilirseniz sevinirim. Bir şey yapamadığınıza göre ancak hastalık hastası olabilirsiniz bu durumda, gerçek hasta değil Modifiye işi o kadar zevk bağımlı ki genel geçer tavsiyeler abes olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Yıldız Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Bir şey yapamadığınıza göre ancak hastalık hastası olabilirsiniz bu durumda, gerçek hasta değil Modifiye işi o kadar zevk bağımlı ki genel geçer tavsiyeler abes olur. aslında dediğiniz gibi hastalık hastası olabilirim ama çok hoşuma gidiyor arabaları görünce benim arabam neden böyle değil diye geçiriyorum aklımdan istiyorum yapamıyorum bide ince bi ayrıntı bulunduğum bölge itibariyle bu işleri profesyonel yapabilecek bi ekip olmadığından cesaret edemiyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 eibach 3.5 pro kit... düşüklüğü nasıl sizce arka taraf biraz basmadı gibi geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 brirleri var mı orada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 zamanla biraz daha oturur ... gayet yeterli bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 zamanla biraz daha oturur ... gayet yeterli bence ne kadar bir zaman alır ki oturması... teşekkür ederim ayrıca yorumunuz için... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Bence yeterli, hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 ne kadar bir zaman alır ki oturması... teşekkür ederim ayrıca yorumunuz için... Bence de yeterli, arkaya iki kişi oturt o zaman oturur. Ayrıca arkanın biraz yüksek olması kalkış anında arkaya yığılmayı azaltacağı için istenen bir durum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 teşekkür ederim bir problem olmadığını öğrenmek içimi rahatlattı..yardım ettiğiniz için de sizlere çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap