Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2012 Merhaba sayın avukatlar ve tecrübeliler Aşağıdaki görüldüğü gibi tam 2 ay önce saatimi saatin resmi bakım yerine verdim. Kargo süresine 9-9 18 gün desek 20 is gunü astı gibi Kordon değişimi ve içindeki saat göstergelerinden bir kaçı düşmüştü. Ne yapayım ? Gideyim mi hakem heyetine tam 1 ay önce işlem bitti kargoya veriyoruz dediler hemde. Şartları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Öncelikle daha ucuz bir saat al evlenirken veya öğrencilik bitip çalışma hayatına girince daha iyisini alırsın. Aldığın ucuz saat bundan farklı kalitede olmaz. Moda markalarından saat üreticisi olmaz. 200-300tl den fazlası yazık. Guess collection iyi makina koyar oda ucuz değildir. Git şikayet et, evragida adamlara göster işlem hızlanır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Ben kalitesinden de tarzından da memnunum ama saatin farklı fonksiyonuna ihtiyacım da yok .. Yani full kalite olsa yine aynı şeyi gösterecekler. Abd diesel sagolsun kazık değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Abi aynısı bundan bi kaç yıl önce 5800 ın ilk çıktığı zamanlar gelmişti başıma. Telefon bozuldu garantiye gönderdim geldi ama yapılmamış bi şekilde Daha sonra tekrar gönderdim yaptılar ve tekrar bozuldu bidaha gönderdim 2 ay civarında oldu genpa garantiliydi oraya göndermiştim aradım genpa'yı durumu belirttim yoksa tüketici haklarına başvuracağımı söyledim adamlar 3 gün sonra telefonu gönderdi hatta değiştirmişlerdi sıfır telefon gönderdiler yani ara istersen tekrar durumu belirt hakem heyetine basvurucam de bakalım ne diyecekler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 sen telefon numarasını bana ver sonucu bildiririm sana şikayet numaranı yada kodunu ver..yarın nasıl kodururum ben onlara görürler günlerini..okke 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Geçmiş olsun.....Sonuç iyi olur umarım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Yavrukuzu saat ne tel vermişin ne bişi...halledeyim sana...hemen.. Birazdan verdiğim yere gideceğim. Benim saatim hangisiydi unuttum diyecem..Bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Benim saatim hangisiydi unuttum diyecem..Bakalım Dert etme onlarda unutmuştur seni. Kalabalık gidin bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Aldım unutmuşlar sufix'ler Y.dışından aldığım ürünü böylece garantiye sokmuş olduk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap