Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 (düzenlendi) Ben geç kalmışım ama kesin kazananlardan olacaktım çünkiii cevabım kuga idi.......... Ekim 1, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Ben geç kalmışım ama kesin kazananlardan olacaktım çünkiii cevabım kuga idi.......... Forum yönetiminden Maguiars'ta detaylı boya parlatma hediyesi kazandın Abi tebrikler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Forum yönetiminden Maguiars'ta detaylı boya parlatma hediyesi kazandın Abi tebrikler. Çok yaşa Aydın :P :P Walla çok güldüm.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 100 tl üzeri alışverişinde kullanacağız 50 tl ilk hediye ceki kazandınız ama kime vereceğim ? Cidden bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 bende tam kuga diye cvp verecektim bir baktım Yakup kardeş cvabı vermiş...vitesin biraz yukarda oluşundan yüksek bir ford araç olduğu anlaşılıyor ..havalandırma yerleride c-max tan farklı olduğu için geriye kuga kalıyor,b-max ın içide bu kadar lüks olmadığı için onuda eliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Aferim değil Aferin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Aferim değil Aferin Alla alla hadi canım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Ferhat Abiye Hediye Çeki Gelsin Sonrada Birdaha Yarışmalara Katılmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 (düzenlendi) 100 tl üzeri alışverişinde kullanacağız 50 tl ilk hediye ceki kazandınız ama kime vereceğim ? Cidden bak Alayım o indirim kuponunu ilk bilen benim Şaka la şaka kime istersen ona ver Bilenler arasında noter huzurunda çekiliş yap Beni katma ama oki Ekim 1, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Benide Katma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Yeni Kuga mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Yeni Kuga mi ? Evet canım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Evet canım Kazandim mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Sen gönülleri kazandın zaten daha ne istiyorsun ? Kazandim mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Tahmin ediyorum: Yeni Kuga Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap