Soner Yaz Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2012 Merhabalar, Gecen kuzenin teybi kurçalamış, bir kaç sıkıntı var. Fabrika ayarlarına nasıl çeviririz. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Aküyü sök tak mesela 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 eee şifreyi bilmiyorsa.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 biraz kurcaladım sorun çözüldü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin selçuk Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 arkadaşlar uzun bir süredir foruma pek fazla uğrayamıyorum, herkese merhabalar iyi forumlar, 2 hafta kadar önce akü değişikliği yaptım haliyle sony teyp kapandı aküyü takan usta anahtarla tekrardan çalıştırdı ancak şu an devirle paralel olarak yükselen ses özelliği çalışmıyor, bunu nasıl ayarlayabilirim forumu biraz taradım ancak bulamadım belki de vardır yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 arkadaşlar uzun bir süredir foruma pek fazla uğrayamıyorum, herkese merhabalar iyi forumlar, 2 hafta kadar önce akü değişikliği yaptım haliyle sony teyp kapandı aküyü takan usta anahtarla tekrardan çalıştırdı ancak şu an devirle paralel olarak yükselen ses özelliği çalışmıyor, bunu nasıl ayarlayabilirim forumu biraz taradım ancak bulamadım belki de vardır yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler Ayarları kontrol ettiniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin selçuk Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 ayarları kurcaladım ancak bu özelliği açıklayan bi terim bulamadım belki adı farklıdır aracın kitapçığına baktım özellik hakkında bir şey yok..? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 ayarları kurcaladım ancak bu özelliği açıklayan bi terim bulamadım belki adı farklıdır aracın kitapçığına baktım özellik hakkında bir şey yok..? Normal çünkü sony teybin ayrı kitabı vardı. Ona baktınız mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 (düzenlendi) uyarlanan ses gibi birşeydi sanki. 0 +7 aralığında ayarlanması lazım. Mart 2, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür Arduç Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 (düzenlendi) ayarları kurcaladım ancak bu özelliği açıklayan bi terim bulamadım belki adı farklıdır aracın kitapçığına baktım özellik hakkında bir şey yok..? AVC (Automatic Volume Control) diye yazıyor İngilizce'si ama Türkçe'sini hatırlayamadım. Mart 3, 2013 Özgür Arduç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Soner Yaz
Merhabalar,
Gecen kuzenin teybi kurçalamış, bir kaç sıkıntı var. Fabrika ayarlarına nasıl çeviririz.
Teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap