Rafet NAS Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-iddia-ediyorum-bu-arac-karizmanizi-kat-kat-katlayacak-87379104/detay/ 2005'de 2-3 ay kadar kullandım, unutamadım, unutamıyorum çok temizini yakından görsem dayanamam alırım korkusuyla yaşıyorum arkadaşlar Linkteki araçta hoşuma gitti, bu arabayla ilgili geçmişi olan, tanıyan, kullanan, benle onu konuşabilecek kimse var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Çok klas bir görüntüsü var, keyifle binilebilecek bir ikinci otomobil olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Çok klas bir görüntüsü var, keyifle binilebilecek bir ikinci otomobil olabilir. Valla alsam varya focusun yüzüne bakmam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Ben bu tür arabaların gündelik kullanıma çok uygun olmadıkları düşüncesindeyim. Ama kesinlikle çok keyifli bir otomobil olduğuna adım gibi eminim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 hocam ne yapacaksın bununla olsa olsa böyle arap drift yaparsın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Bu arapların arabaları niye devrilmiyor ya, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Bu aracın fiyatının bu kadar düşük olması garibime gitti piyasası böyle degil sanırım. Araç tam uzun yol aracı.Şehir içi kullanımı içinde mercolar koccaman jeep tarzı araçlar kullanılıyorsa rahatca bu neden kullanılmasın diyebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Piyasası aynen bu sekilde 15-18 bin arası daha dusugede var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Aslında imkan varsa alınıp koyulmalı bir kenara ve şöylee can çektiğinde sürüp keyif almalı....peeeee (çok keyif adamı gördüm kendimi ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Oldukça aykırı bir yaklaşımım var bu tür araçlara, evinin oturma odasına dört tekerlek takıp gezmek gibi düşünüyorum. Benim otomobil sürme anlayışıma hiç hitap etmeyen zevksiz, ruhsuz, muhtemelen rahat ve konforlu araçlar. Parça ve servis durumuna bakıp zevkine hitap ediyorsa almak için fiyat/kalite oranı iyi demekten başka yorumum olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Pek çok parçası Nissan primera ile aynı servis parça sıkıntısı yok gibi birşey, bu paraya böyle bir saadet yok, fakat bir 4000 TL lik Lpg masrafı var o da haftasonu keyif aracı olarak düşünüldüğünde gereksiz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Son sahibi olunur bu aracın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap