ercan palabıyık Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2012 herkese merhaba arkadaşlar 2011 tit tdci aracıma üzerindeki 205 55 16 orjinel lastiklerimle birlikte aracımı basmayı düşünüyorum aracımda müzik sistemi ağırlığıyla bide arkadaslarımın bindiğini düşünün aracın sürtmesi viraj sıkıntısı yaşanmaması için nasıl yay takılıyor ne yapılması gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. örnek : yıllara önce bi arkadasım 2005 hondasına koni yaptırmış aracın üstüne 2 kişi çıkıp bagaja oturduk zıpladık arac 1 cm bile çökmedi bu sistem nedir maliyet nedir herkese teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Seninki zaten koni (sadece dip notdur) Bu başlıklarda genel bilgiler mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 tam sürüngen yapıcam arbayı alacağım koni yay falan 17 18 bie taksam işe yaramalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 aranızda yay takan yokmu ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Ercan Yakubun verdiği bağlantıları takip edersen bir sürü bilgiye ulaşabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 yay takıp 18 -19 inch jantla 235 -245 lastik takarsan , araba boşkende lastik sürtmesi çok olağan ... Road versyon Eibach 2.5 - 3.0 cm düşüren yaylardan almanı tavsiye ederim ... Lastik Jant alacaksanda 215 45 17 , veya 215 40 18 takarsan pek bir sorun yaşamazsın ... Ama gidipte Çin malı 5 cm düşüren yayalardan alırsan araba 1 senede dağılır , ses gelmeyen yeri kalmaz ... Konide esneme yapmaz (ayarına göre) ;piste çıkıpta 160-200km arası viraj şikan dönmeyeceksen hiç gerek yok ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Daha önce verilen bir link te yaylı ve yaysız araç çarpışma testi var ona bakınız ve ona göre takınız derim ben. Bende bunu düşünürken o videoyu gördüğümde fikrim yaptırmamaktan yana değişmişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Daha önce verilen bir link te yaylı ve yaysız araç çarpışma testi var ona bakınız ve ona göre takınız derim ben. Bende bunu düşünürken o videoyu gördüğümde fikrim yaptırmamaktan yana değişmişti. korkunun ecele faydası yok ferhat.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 (düzenlendi) korkunun ecele faydası yok ferhat.... Ama ecelede koştura koştura gitmeninde ne alemi nede gereği var değilmi ? Tabiki intihar a eğimli değilseniz :) Ama bunun içinde taha temiz ve daha acısız yollar mevcut çünki sonuçta sakat kalma riskide varki sakat kalmaktansa ölmek daha iyi bir seçenek Ekim 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Yaw o videonun yayla ne alakası var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 (düzenlendi) Yaw o videonun yayla ne alakası var Yanlış hatırlamıyorsam araba yayını kestirmekte değiştirmekte aracın orjinal seviyesinden en az 3 santim aşağıya düşürmek ile ilgili o video ve bunun yapmanın sonuçları ile yanlışlmıyım ? Sonuçta niçin yay değiştirilir aracı biraz daha aşağıya doğru düşürüp aracın altından geçen hava direncini azaltmak için değilmi ? Bu işlem bence yarışa girilecekse yapılır ki o durumdada bir pist yarışında bir arabaya kafadan çarpma ihtimaliniz yoktur. Yarışı bilgisayar oyunu sanıp ters yönde gitmeye kalkışmadıkça Yapan kimseye lafım yok herkezin kendi parası kendi keyfi bu fikir sadece benim şahsi fikrimdir bu arada Ekim 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 ahaahahhaa o video çarpışınca nasıl öleceğini gösteriyor ferhat abi )) takılıyorum sadece sana... vadicilik yapıyorum hayatta yay takmam bende ya amörtisörle takarım ya hiç takmam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Yav kardeşim yok öyle birşey. Fabrikaya parasını ver yayını takıyor zaten videonun yayla ilgisi yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 (düzenlendi) Yav kardeşim yok öyle birşey. Fabrikaya parasını ver yayını takıyor zaten videonun yayla ilgisi yok Ya yakup video iki aynı arabanın biri orjinal biri 3 cm aşağıda olması ve bunun sonuçları ile alakalı değilmi buyur tekrar izle bence sen bütün videoyu kaçırmışsın Haa yay değişsede araba aynı kalıyor yere yaklaşmıyorki dersen o ayrı tabi http://youtu.be/zbKtuRMJrsg Ekim 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Abicim tamam sen haklısın ok. Elbet anlarsın bir gün beni etrafında ki her araba aynı mı? Yay degisikligi böyle ölümcül seyler oluşturmaz ben ne diyorum; aynısını firman yapıyor TÜM FİRMALAR.her zamanki gibi DOĞRU ÜRÜNLER ile. Takmışsın videoya, ne diyim sen haklısın. By Senin taktıgın yasal olmayan xenon daha tehlikeli.kazaya sebep oluyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap