emre mızrak Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2012 Arkadaşlar İnfiniti Fx35 almayı düşünüyorum 2004 veya 2005 model. Tecrübe ve bilgilerinizi payşırsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Tecrubem yok ama sesi cok hoştur ve benzinin 5 liraya yaklastigi su donemde can yakar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Bir arkadşım ilk çıktığı yılda almıştı, 2004 olabilir. O dönemde içini de dışını da haddinden fazla gösterişli bulmuştum. Ama havalı ve güzel duruyordu. 3500 motor 300 BG'e yakın gücü ve otomatik vitesle iyi yakıt tüketir, ancak performans olarak çok başarılı idi, güçlü motor sesi gaz pedalına hızlı cevapları ile SUV'dan çok HB araç hissindeydi, sürüşü de öyle, yatmadan hızla viraj alabiliyordu, o dönemlerde segmentindeki tüm araçlardan iyi gelmişti bana sürüşü (XL, ML, RR, Cherokee vb.). İç mekan ve bagaj hacmi olarak ise zayıf kalıyordu, kalıbından küçüktü içi. SUV olarak keyif veren bir araç, ama ort. 70.000 maliyetle, göreceli zayıf 2.eli ile ve yüksek tüketimi ile bana mantıken doğru gelmiyor maalesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Dış hava sıcaklığıı 25 derece,motor soğukken marşa basıldığı anda güncel benzin fiyatına göre 1 TL lik benzin yakan bir araç olduğunu,yedek parça ve servisinin Nissan olduğunu ve aşırı kazık olduğunu,gösteriş amaçlı ama gereksiz bir araç olduğunu biliyorum.Başka birşey bilmeme de gerek yok sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 yıllık vergisi 3.676 tl ... Benzin sarfiyatı bir hayli fazla , tüp takılsa aracı bozar ... Ama vergi ile benzin bana komaz derseniz , ozaman düşünmeyin alın derim ... Sürüş dinamikleri , sesi , havası bir başka 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 ben benzinli traktör almam arkadaş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 ben benzinli traktör almam arkadaş... Sana kim al dedi ki ? Rüya mı gördün yine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Sana kim al dedi ki ? Rüya mı gördün yine rüyalandım hacı john deere daha havalı infinitiden rüyamda nasa beni çağırıyordu artık içtiğim ne dokunduysa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Akşam 21 den sonra bişeyler yememek gerekiyor..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Akşam 21 den sonra bişeyler yememek gerekiyor..... abi şu yeme olayından kasıt yemekmi yoksa haltmı pek anlam veremedim yaşım genç bıçkınım hani:) 21 den sonra özgürlüğüme kavuşabiliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Yemektir o. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap