Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Emir beye teşekkür ederim, yorumunu çok begendim, amg 'ye bu kadar takıntı yapacağıni hesap edemedim, reklamlardan sonra devam ederiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 bekleme yapma devam et biz işin makarasındayız devlet memurlarınada saygımız var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Bence silindir çok farklı olmuş ve hoş görünüyor. Beğendim açıkçası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Eyvallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 hakketten şaka değil ,, böyle kamuflajlı yapsalarya tüp... avm'lere rahat rahat girersin özellikle jeep lerde nal gibi ortada kalıyor ... Bu arada bende hoş durduğunu söyleyeyim , gerçi görüntüden çok bu watt ları filanmı önemli olan , valla bir araç içi ses sistemine hiç meraklanmadım şu araba ve modifikasyon olarak ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap