Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2011 Gerhar Plattner’in ismini daha önce duydunuz mu bilmiyoruz ancak kendisi Dünya ekonomik sürüş şampiyonu ünvanına sahip. Avusturyalı şampiyon gaz ve ren pedalına o kadar sihirli dokunuşlar uyguluyor ki, 100 km’yi 2.2 litre motorin ile gitmeyi başarıyor. Üstelik bunu sadece birkaç yüz kilometrede değil binlerce kilometre boyunca yapabiliyor. Plattner son denemesini 1.2 TDI motorlu Skoda Fabia GreenLine ile yaptı. 45 litre depoya sahip araçla tam 2006 km yol kat eden şampiyon, aracın ortalama yakıt tüketimi olan 3,4 lt/100 km’nin 1.2 lt daha altına inmeyi başardı. Plattner’in en yakın zamanda Türkiye’ye gelerek, yakıt fiyatları altında ezilmeye başlayan Türk otomobil kullanıcılarına eğitim vermesi gerekli! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Önce yol lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 bide araç uygun o şekil ekonomi yapmaya + mazot kaliteli gelsin türkiyede ulaşsın 2,2 lt ye de göreyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Bu adamı yolda görsen sadaka veresin gelir. İstanbul trafiğinde görelim arkadaşı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Hangi şartlarda yapıyor bakalım bu ortalamayı... Gesinde memleketimin nadide yollarında yapsın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Valla Türkiye şartlarında kapışırım ben abimizle düşük tüketim konusunda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 1.6 Ecoboostlada yapsın o skoru hadi...Ehehehehüüee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 yuhh abi adam 1,2 tdı ile yapmış bunu yani o motorla yapar tabii,ben asıl 1.6 Ecoboostla yaparsa şampiyon derim ona..ehehehehüüüü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Abi boşver biz ecoboost motorla neler yaparız onları düşünelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Ah neler yapılmaz ki:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Direk çiplenir o motor 200 hp nin üzerine çıkartılır ondan sonrada tadından yenmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Ogün Ecoboost pek chip aratacak bir motor değil çünkü en alt devirden 5000 devire kadar lokomotif tadında sessiz sedasızca hızlanıyor, çok güçlü ve tüketim adına çok mantıklı bir karakteri varken bir şekilde sportiflikten biraz yoksun gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap