Yılmaz Tunç Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2012 Merhabalar, Bildiğiniz üzere bir süreden sonra kafalıkların krom demirleri matlaşıyor. Benim 3 ay dayanabildi. Bunları garantiden değişim prosedürü ve değiştiren arkadaşlar var ise sonrasında aynı sorun tekrar oluşup oluşmadığı bilgisini rica edebilirmiyim. Gelecek cevaplara göre bende hareket etmek istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Hiç dikkat etmemiştim bu zamana kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Arka koltuğa oturmadığımızdan. Geçen oturdum ve direk çarptı gözüme .) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Arka koltuğa oturmadığımızdan. Geçen oturdum ve direk çarptı gözüme .) Doğrudur bi ara bende bakayım teşekkürler farkındalık için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Matlaşma sonradan mı baştan beri mi var bilmiyorum, ama mat olması göze batan bir parlak yüzeyden iyi geldiği için bana hiç uğraşmadım. Olasıdır ki şikayette bulunursanız inceler ve değiştirirler ama takılanlar da farklı olmaz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Sonradan başladı. Arka kafalıklar koltuğun içinde duruyor. Birşey olmamış onlara. Bence hiç iyi durmuyor Arka kafalıklar çıkarıp yanyana koyun ve aradaki farkı seyredin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kadircan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 focusu mu yeni aldığımda hiç bir sorun yoktu, ilk 3 aydan sonra krom başlık demiri matlaşmaya başladığını gördüm, ve zamanla parlaklığını yitirdi.servise gittim ve gösterdim anında komple başlık ile birlikte 5 dk içerisnde değiştirdiler 2 ay kadar parlak kaldı şuan tekrar matlaştı eski haline döndü malesef böyle kullanmaya devam ediyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Benimde matlaştı, ancak iç taraftakiler daha belirgin, benim ufaklık oralara tutunuyor, bu sebeple hiç kafama takmadım, mat falan duruyorlar işte öyle, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Ne yalan söyleyim hiç dikkatimi çekmedi....Ama çokda titizlenecek bir yer değil gibi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Benimde matlaşti bakimda soyledim degistirin diye pek sallamadilar heralde degistirmemisler. Soyledigimde nasil degistiricezki kafaliklarla birlikte onlar dedi adam geçistirdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur G. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 tek kusur o olsun. Göz bozar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Daha önce hiç dikkat etmedim ama söylenildiği gibiyse yeni nesil kafalıklar gelene kadar sorun ne kadar değişirse değişsin devam edecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Daha önce hiç dikkat etmedim ama söylenildiği gibiyse yeni nesil kafalıklar gelene kadar sorun ne kadar değişirse değişsin devam edecektir. Haklısınız, Revizyon görmüş yeni nesil kafalıklar gelmez ise değişende aynı olacak. Oyüzden bu başlığı açma gereği hissettim. Değişim sonucunda durum nedir diye. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Bende de var,ama hiç sorun diil,gidip bir gümüş parlatıcı krem aldım,sildim,çıktı matlıklar,parladı yeniden...) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 evet gümüş parlatıcıyla eskisi gibi oluyor arkadaşlar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Bende aracımda aynı problem varmı,oluşmuş(kafalık kromajlarının matlaşması).Arkaya kardeşim oturduğunda farketti.Bende servise yolum düşünce göstereceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Yılmaz Tunç
Merhabalar,
Bildiğiniz üzere bir süreden sonra kafalıkların krom demirleri matlaşıyor. Benim 3 ay dayanabildi.
Bunları garantiden değişim prosedürü ve değiştiren arkadaşlar var ise sonrasında aynı sorun tekrar oluşup oluşmadığı bilgisini rica edebilirmiyim.
Gelecek cevaplara göre bende hareket etmek istiyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
4
3
Popular Days
Ekm 5
8
Ekm 22
6
Ekm 23
5
Ekm 6
4
Top Posters For This Question
Alper Albayrak 6 posts
Yılmaz Tunç 5 posts
Sabri Özer 4 posts
Bora A. 3 posts
Popular Days
Ekm 5 2012
8 posts
Ekm 22 2012
6 posts
Ekm 23 2012
5 posts
Ekm 6 2012
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Matlaşma sonradan mı baştan beri mi var bilmiyorum, ama mat olması göze batan bir parlak yüzeyden iyi geldiği için bana hiç uğraşmadım. Olasıdır ki şikayette bulunursanız inceler ve değiştirirler a
Ömer Yavuz
evet gümüş parlatıcıyla eskisi gibi oluyor arkadaşlar
Kadircan Yılmaz
focusu mu yeni aldığımda hiç bir sorun yoktu, ilk 3 aydan sonra krom başlık demiri matlaşmaya başladığını gördüm, ve zamanla parlaklığını yitirdi.servise gittim ve gösterdim anında komple başlık ile b
Bu soruda 38 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap