Yılmaz Tunç Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2012 Merhabalar, Bildiğiniz üzere bir süreden sonra kafalıkların krom demirleri matlaşıyor. Benim 3 ay dayanabildi. Bunları garantiden değişim prosedürü ve değiştiren arkadaşlar var ise sonrasında aynı sorun tekrar oluşup oluşmadığı bilgisini rica edebilirmiyim. Gelecek cevaplara göre bende hareket etmek istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Bende aracımda aynı problem varmı,oluşmuş(kafalık kromajlarının matlaşması).Arkaya kardeşim oturduğunda farketti.Bende servise yolum düşünce göstereceğim. Servis cozum bulmuyor Alper abi sen en iyisi gumus parlaticiyla sil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur G. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Krom kaplatalım, kesin çözüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ibrahim günal Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 benim araba 11 ay oldu hiç bir sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 benim araba 11 ay oldu hiç bir sıkıntı yok Sevndim senin adına. Kafalıklar koltuğa gömülü olabilirmi? Benimkiler bir karış yukarı kalkık durumda çünkü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Ön kafalıklar tamamen içeri girmiyor çünkü demirleri kavisli...Gümüş parlatıcıyla silin beyler,hiç gerek yok değiştirtmeye falan...Sanırım kromajların kalitesi düşük yada nemli ama kirli bezden çabuk etkileniyor..Yan cam kromajlarına boya korumada eleman pasta cila sürmüş gerizekalı,bende nerefeyse çıtaları değiştirticektim benekleşme var diye..Sonra yeniden pasta cila yaptım benekler çıktı..Yani aslında bazı sorunların nedeni bilinçssiz yapılan işlemler oluyor...Güzelim arabalarımızı bilinçsiz yıkamacılara veriyoruz çiziyorlar,valelere veiyoruz çarpıyorlar,arkadaşa veriyoruz bozuyorlar )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Servis cozum bulmuyor Alper abi sen en iyisi gumus parlaticiyla sil Sabri gümüş parlatıcıyla silmekte çözüm değil bence,krom malzeme sonuçta açık havada bile olmamasına rağmen matlaşmış buda hangi kalitede malzeme kullandıklarını gösterir.Bunun cezasını ben değil o malzemeyi oraya koyan çekmeli.O yüzden değişim yoluna gidecem ama aceleside yok.Bu arada gümüş parlatıcıyı sürdükten sonra bu sefer malında arkasında durmayabilirler müşteri hatası diyerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Bende de var,ama hiç sorun diil,gidip bir gümüş parlatıcı krem aldım,sildim,çıktı matlıklar,parladı yeniden... ) Ya sen ne biçim bir adamsın anlamadımki.. Tampona oje sürersin, kafalığa parlatıcı sürersin.. Ne olacak senin bu halin be kardeşim? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ibrahim günal Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Sevndim senin adına. Kafalıklar koltuğa gömülü olabilirmi? Benimkiler bir karış yukarı kalkık durumda çünkü. bnmkilerde 1 karıs yukarda abi o sana denk gelmiş bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Ya sen ne biçim bir adamsın anlamadımki.. Tampona oje sürersin, kafalığa parlatıcı sürersin.. Ne olacak senin bu halin be kardeşim? Napalım işte,yokluğun gözü kör olsun yav...Eheheüüü....Ama o kromajlara gümüş parlatıcı sürün gerçekten çıkıyor beyler parıl parıl oluyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 saner can Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Evet bugün dikkat ettim benimkinde de var. Matlaşmış çok kötü olmuşlar. İlk bakımda değişmesini isterim. Yine olursa yine değiştirsinler. Yapacak birşey yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Bugün servise yolum düşünce bende gösterdim kafalık kromajlarını pek bir anlam veremediler.Garantiye ile değişime gidilecek bir kazaya kurban gitmesse. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kadircan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Değiştirin ama tekrar oluyor buna kökünden bir çözüm olması gerek, ben değiştirdim yine aynı oldu,bir daha değiştrmcem kalsın öyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Bugün servise yolum düşünce bende gösterdim kafalık kromajlarını pek bir anlam veremediler.Garantiye ile değişime gidilecek bir kazaya kurban gitmesse. Otasan değişimdense sorunu bir müddet ötölemeyi tercih etti,şimdilik kafalıklarda değişim yapılmayacak würth ün bi malzemesiyle parlatılacakmış.Bir kaç ay idare eder ama yine aynı problem oluşur bence.Gerçi aynı malzemeyi kullandıktan sonra değişiminde ceza kesmekten öte bir anlamıda yok açıkcası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Kafalık kromajları parlatıldı şuan için iyi gözüküyor,gerisini zaman gösterecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Bende bugun denedim annemle ama olmadi parladi hafif ama yine kotu :s Servise gidicem degistirsinler valla banane Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Yılmaz Tunç
Merhabalar,
Bildiğiniz üzere bir süreden sonra kafalıkların krom demirleri matlaşıyor. Benim 3 ay dayanabildi.
Bunları garantiden değişim prosedürü ve değiştiren arkadaşlar var ise sonrasında aynı sorun tekrar oluşup oluşmadığı bilgisini rica edebilirmiyim.
Gelecek cevaplara göre bende hareket etmek istiyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
4
3
Popular Days
Ekm 5
8
Ekm 22
6
Ekm 23
5
Ekm 6
4
Top Posters For This Question
Alper Albayrak 6 posts
Yılmaz Tunç 5 posts
Sabri Özer 4 posts
Bora A. 3 posts
Popular Days
Ekm 5 2012
8 posts
Ekm 22 2012
6 posts
Ekm 23 2012
5 posts
Ekm 6 2012
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Matlaşma sonradan mı baştan beri mi var bilmiyorum, ama mat olması göze batan bir parlak yüzeyden iyi geldiği için bana hiç uğraşmadım. Olasıdır ki şikayette bulunursanız inceler ve değiştirirler a
Ömer Yavuz
evet gümüş parlatıcıyla eskisi gibi oluyor arkadaşlar
Kadircan Yılmaz
focusu mu yeni aldığımda hiç bir sorun yoktu, ilk 3 aydan sonra krom başlık demiri matlaşmaya başladığını gördüm, ve zamanla parlaklığını yitirdi.servise gittim ve gösterdim anında komple başlık ile b
Bu soruda 38 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap