Ahmet Gürbüz Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2012 Merhaba: Benim arabama dün Akşam Otoparkta biri takmış ve gitmiş,araba 5 aylık Kaskoyu Deldirmek istemiyorum Kaskoda arabanın değeri düşüyor Resimde de görüldüğü gibi hasarı ne işlem yaparlar değişirmi Tamponla Sol çamurluk Kaça Patlar ne yapmam gerekmesinde fikir önerisinde bulunursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Konuyu doğru yerde açalım lütfen. Taşınıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 (düzenlendi) Buna benzer bir onarımı ben kendi aracımın arka kısmı için yaptırdım bana maliyeti 150 tl ye maloldu kaskomda yerinde kaldı.Bu arada bu tarz onarımlar mini onarıma girmiyor çünki ölçü üstü kabul ediliyor Ekim 5, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 5 yıldan sonra kaskonuzdan kazasızlık indiriminden yararlanılmıyor diye biliyorum yani 5 yılda bir sıfırlanıyor kazasızlık indirimi yine de bi sorun siz eğer dediğim gibi olmazsa ferhat abininde dediği gibi servisle falan uğraşmaya gerek yok sanayide iyi bi usta halleder max 150 tl tutar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Geçmiş olsun....Söylendiği gibi sanayiide iyi bir ustadan iyi bir fiyat almak gerek gibi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Nerenle okudun la konuyu Adam 5ay diyor sen 5yıl diyorsun hiç dikkat etmemişim ya hızlıca geçince bu aralar çok dikkatsizim kafam dağınık pardon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 hiç dikkat etmemişim ya hızlıca geçince bu aralar çok dikkatsizim kafam dağınık pardon zaten öyle bişeyde yok, en azından anadoluda yok. yani 5 senede maksimuma ulaşır(%65ti galiba) ve öyle devam eder. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Gürbüz Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Buna benzer bir onarımı ben kendi aracımın arka kısmı için yaptırdım bana maliyeti 150 tl ye maloldu kaskomda yerinde kaldı.Bu arada bu tarz onarımlar mini onarıma girmiyor çünki ölçü üstü kabul ediliyor yok hocam kaskoya versem yapılır benimki paket kasko ayna dahi kırılsa karşılıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap