Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2011 Classic Recreations modifiye grubu Shelby GT500CR modelinin Venom versiyonunu duyurdu. Dış görünüşünde herhangi bir değişiklik görünmeyen GT500CR’nin, asıl değişimi kaputunun altında bulunan 780 beygir gücündeki V8 motorda olmuş. Aracın iç tasarımı ise yarış otomobili stilinde dizayn edilmiş, hız göstergesi 200 mph ye çıkartılmış, vites kutusu geliştirilmiş ve artan beygir gücüne orantı sağlamak için Nitto 555 serisi lastikler kullanılmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 ProCharger Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Abi süper bişey bunlar hayranım arada görüyorum burda bi tane var bu tiplerden ışıklarda arkasından koştum sırf markasını modelini okuyayım diye ama yeşil yanar yanmaz kayboldu sesi mükemmel sahibini görsem utanmıyacam sorucam artık başka yolu yok Vites topuzuda çok güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Amerikan aşktır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2011 Fenaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Çok fena hemde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Şu makinanın motor sesini çok merak ediyorum V8+ Procharger uuuuuuuuyyyyyyyyyy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap