Aykan Samet Uzun Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2012 Merhaba arkadaşlar & abilerim Kendi aracımız (2011 Focus) için aklımızda led stop projesi var.Şöyle birşey düşünüyoruz.Focus'un parkları ve sisleri aynı ampul olduğu için (çift flaman) buraya 9 tane 1 watt'lık mercekli Led'lerden koyacağız.Parklar %65 gücünde yanacak, sisleri yaktığımız zaman %100 güçte yanacak. Sizlere sorum şu parkların %65 oranında yanması için kaçlık direnç ve ne tür direnç kullanmalıyız ??? Yardımlarınızı bekliyorum... Videodaki stoplar kendi yapımımızdır.Örnek olsun diye koyuyorum Video başladığında parklar yanıyor 3. saniyedede sisler yanıyor... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Herkese çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Ama zor sormussun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Rica ederiz by by Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Rica ederiz by by teşekkür ederiz. tek.soumlu hoşçakalın....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat akaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 neden stopları karartma ihtiyacı duydunuz,ledler gözükmesin diyemi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 neden stopları karartma ihtiyacı duydunuz,ledler gözükmesin diyemi Evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Kale Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 cidden güzel çalışma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Teşekkürler Bunun üstüne 1 takım daha yaptık power led'den 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Ben sadece ampülleti degistireyim dedim Philips Xtreme vision Led 12 yil garanti ama çifti 150 liraya geliyor on arka 300 lira sadece flaşorler fazla olsa param alicaktim http://www.powerbulbs.com/product/xtreme-vision-py21 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Ben sadece ampülleti degistireyim dedim Philips Xtreme vision Led 12 yil garanti ama çifti 150 liraya geliyor on arka 300 lira sadece flaşorler fazla olsa param alicaktim Gayet güzel ama bence çok bu paralar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Ben sadece ampülleti degistireyim dedim Philips Xtreme vision Led 12 yil garanti ama çifti 150 liraya geliyor on arka 300 lira sadece flaşorler fazla olsa param alicaktim http://www.powerbulbs.com/product/xtreme-vision-py21 Bayağı güzel ve pahalıymış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Bayağı güzel ve pahalıymış Fiyat iyi olsa stop farinida degistirmek isterdim sahsen hem daha guclu hem led yani Ama en buyuk fark sinyallerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Fiyat iyi olsa stop farinida degistirmek isterdim sahsen hem daha guclu hem led yani Ama en buyuk fark sinyallerde Daha güçlü değil. Philips standart dışına çıkmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap