Guest Egemen Toksoy Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2012 (düzenlendi) 1) Öncelikli olarak tavan aydınlatmasının sökülmesi, ampülü (dipsiz park ampülü oalcak balon kısmı küçük olmak zorunda, sığmaz),gece aydınlatması 2) Park amüpülünün değiştirilmesi, ozanınkinin benzeri, daha büyüğü 3 sıra led var kenarlarda (farı sökmeniz gerekebilir; toplamda 2 civata tutuyor, üstteki civatanın hemen yanında tırnak var sökerken dikkat!) 3) Hazır far sökülmüşken sinyal lambalarında diadem yaptım. 3) Karşılama ışığının ledi değiştirildi, daha büyük takıldı. 4) Hazır sökülmüşken, ayna sinyal ledide değiştirildi (2 lisi sığmıyor tek li sini kullanın) bunları takmayın, sığmıyor (ayna altını bunun beyazı ile değştirdim, biraz önce yukarıda yazdığım park ampülü bunun 3 lüsü) bunlar uygun Ve karanlıktaki son hali... Ekim 7, 2012 Egemen TOKSOY tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 iç mekan yakışıyor tıpki titaniumlar gibi. elinize sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Diadem nedir tam olarak pek anlayamadim ? Birde farlari sokup kendiniz takmissiniz far ayarini nasil yapiyorsunuz serviste yapamiyorlar bazen cok yularida veya asagi bakiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Diadem nedir tam olarak pek anlayamadim ? Birde farlari sokup kendiniz takmissiniz far ayarini nasil yapiyorsunuz serviste yapamiyorlar bazen cok yularida veya asagi bakiyor far ayarı zaten manuel aşağı inip kalkıyor, çok göz alıyorsa indirirsin... 3 nolu başlıktaki 2. ampül diadem ampüldür... turuncu sinyal lambasıdır... daha bariz sarı yanar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 (düzenlendi) Çok Hoş Olmuş Özellikle Parklar Hoşuma Gitti,En Kısa Zamanda Mesela Bayrama Ben De Uygularım.Ampullerin Bir Markası Var Mı Acaba? Ekim 7, 2012 M. Esat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Güle güle kullan abi. Ben hala ledlerin gelmesini bekliyorum! 1 ay oldu :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 far ayarı zaten manuel aşağı inip kalkıyor, çok göz alıyorsa indirirsin... 3 nolu başlıktaki 2. ampül diadem ampüldür... turuncu sinyal lambasıdır... daha bariz sarı yanar... Biri yukari biri asagi bakarsa istedigin kadar asagi yukari kaldir ikiside ayni sekilde kalkip inecegi icin biri sama biri bagdata bakar ondan dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Eline sağlık iyi olmuş........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 (düzenlendi) Eline sağlık iyi olmuş........ teşekkürler Çok Hoş Olmuş Özellikle Parklar Hoşuma Gitti,En Kısa Zamanda Mesela Bayrama Ben De Uygularım.Ampullerin Bir Markası Var Mı Acaba? markası yok maalesef çinden geliyor ampüller, ebayden temin edebilirsin Güle güle kullan abi. Ben hala ledlerin gelmesini bekliyorum! 1 ay oldu :S saol kardeşim darısı başına, 24. günde geldi benimkiler Biri yukari biri asagi bakarsa istedigin kadar asagi yukari kaldir ikiside ayni sekilde kalkip inecegi icin biri sama biri bagdata bakar ondan dedim haklısın kardeşim; baktırırım bir ara Ekim 8, 2012 Egemen TOKSOY tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ibrahim günal Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 bu park lambaların degişmesi arıza lambasını felan yakıyormu yada bilgi ekranında bi uyarı veriyormu ?? degiştirmeyi planlıyorum bende ama bunlardan korkuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 bu park lambaların degişmesi arıza lambasını felan yakıyormu yada bilgi ekranında bi uyarı veriyormu ?? degiştirmeyi planlıyorum bende ama bunlardan korkuyorum. Hayır bisey yok olsada çözeriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ibrahim günal Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 abi bide bunun sislere transparan cek 10 numara olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Cansever Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Parklar güzel olmuş.Hoş bi görüntü olmuş Farlar xenon olunca turuncuda güzel olur amerikan park diyolar sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ulucan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 elinize sağlık çok güzel olmuş ben arabamı 11.01.12 de teslim aldım bu tarz uygulamalar yapmak istiyorum fakat elimden pek bu işler gelmez ankarada yapabilecek yerler varmıdır yardımcı olurmusun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 elinize sağlık çok güzel olmuş ben arabamı 11.01.12 de teslim aldım bu tarz uygulamalar yapmak istiyorum fakat elimden pek bu işler gelmez ankarada yapabilecek yerler varmıdır yardımcı olurmusun Hocam müsait bir zamanda görüşelim yardımcı olabilirim. Elimde fazla bir kaç malzeme var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap