Yasin Tansu Dinler Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 merhaba, aranıza yeni katıldım. ilk sayfadaki fotoğraflarınızı göremiyorum, benim de değiştirmek istediğim ampuller var yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 merhaba, aranıza yeni katıldım. ilk sayfadaki fotoğraflarınızı göremiyorum, benim de değiştirmek istediğim ampuller var yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler. evet, yeni katılımcılar için fotoğrafları tekrar yayınlayabilirseniz çok iyi olur. teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Fotoğraflar silinmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Evet fotoğraf istiyoruz lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Tunca Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Fotolar rahmetli olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aydos Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 1) Öncelikli olarak tavan aydınlatmasının sökülmesi, ampülü (dipsiz park ampülü oalcak balon kısmı küçük olmak zorunda, sığmaz),gece aydınlatması 2) Park amüpülünün değiştirilmesi, ozanınkinin benzeri, daha büyüğü 3 sıra led var kenarlarda (farı sökmeniz gerekebilir; toplamda 2 civata tutuyor, üstteki civatanın hemen yanında tırnak var sökerken dikkat!) 3) Hazır far sökülmüşken sinyal lambalarında diadem yaptım. 3) Karşılama ışığının ledi değiştirildi, daha büyük takıldı. 4) Hazır sökülmüşken, ayna sinyal ledide değiştirildi (2 lisi sığmıyor tek li sini kullanın) bunları takmayın, sığmıyor (ayna altını bunun beyazı ile değştirdim, biraz önce yukarıda yazdığım park ampülü bunun 3 lüsü) bunlar uygun Ve karanlıktaki son hali... Egemen abi yaptığın değişiklikleri bende belkide bi çok forum üyesi yapmak istiyor ama hem ampul seçimi hemde fikir amaçlı fotoğrafları görmemiz daha yararlı olabilir. Zaman bulduğun ilk fırsatta fotoğrafları tekrar bekliyoruz [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Boşuna beklemeyin arkadaşlar, Egemen abi aylardır foruma girmiyor haliyle ölmüş demekten ziyade yazılı anlatımı dikkate alarak yapmanızı tavsiye ederim. Ardından sizlerden fotoları bekleriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Alper Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 (düzenlendi) Mrb bende aracımın ayak aydınlatma lambalarını aktif ettim (orijinal halini) ama orijinal lambaları bulamadım lamba bulamazsam led bağlıycam fotoları eklemeye çalışacağım, sonra kapı üzerindeki kırmızı kedileri canlandıracağım kedilerin içine 3 lü led bağlayıp ayna soketinden 2 bağlantıyla canlandıracağım kedileri kapı acılınca flaşör gibi yanıp sönse daha iyi olmazmı sabit yanmasındansa amaç dikkat çekip kapı açık olduğunu mesajı vermekse yanıp sönen led sanki daha mantıklı gibi Aralık 13, 2014 Alper Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 İç tavan ampullerini beyaz led ile değiştirdim. Çifti 10 TL tuttu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan İlker Özmen Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 S.a usta led in linki varmı ya da özellikleri nedir ( watt vb ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 T10 12 volt olan hemen hemen hepsi olur. Yalnız boyu uzun olmaması lazım. Sığmayabiliyor. Pahalıdan ucuza değişiyor. İyi bir şey istersen örnek olması açısından link atıyorum. Reklam olmasın silinebilir. http://www.photonturkey.com/photon-8-ledli-park-ampulu-ph7017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap