Mustafa Anil Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2012 fiat 126 bis, mini araba.. 1990-91 model, kullanan, binen deneyim yaşayan var mı arkadaşlar aramızda:).. modifiyeli bir taneyi hanım çok beğendi:).. düşünebilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Arkadaşım almıştı ünv. öğrencisi iken; çok çekti(k) elden çıkartmak ta zor oldu. Arka koltuk altında; çalıştığında aracın içinde durulmuyor, ne kadar güvenli tartışılır. Tavsiye edeceğim son araç olur. Foto var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Kullanmadım hatta binmedim bile ama tercihinizi değiştirin diye bilirim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 foto var fakat sitesinden kopyalanmaya izin vermiyor.. link vereyim iki adet.. çok mu sorunlu, üzüldüm şimdi.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-karadenizin-incisi-bakmadan-gecme-fiat-bis126-97248461/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-farki-yasamak-isteyenlere-64176382/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Dertsiz başa dert almaya hiç gerek yok.. üstelik modifiyesi (!) çok kötü yapılmış. Biçimsiz olmuş.. Arkadaşta vardı, arabayı satamadı, en son babasına terk etti arabayı, öyle kurtuldu.. Çok sıkıntılı.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur G. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 oooo bizim buradaymış araba. İsterseniz sizin adınıza bakarım, ama tavsiye etmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Tercihiniz ufak bir araba ise 126 bis yerine suziki swıft daha makul bir seçim olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 reno twingo süperdir onu deneyin derim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Motoru içindedir. O da pancar motoruna benzer. Zamanında bir arkadaşımda vardı. Babası motosiklet yerine almıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Bunların yerine VOSVOS tercih ederdim, hem daha şirin. Hem daha kalitelidir galiba Ama şirin olduğu kesin bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 suzuki maruti 800 cc motoru geniş hacmi ve parça tedariği kolaylığı ile diğer önerilen araçlardan daha karlı olacağını düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 reno twingo süperdir onu deneyin derim... illaki renö diyorsun yani; ne renöymuş kardeşim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 sevmem ki...ama megane 1 ve megane 2 türkiyede görevini yerine getirmiştir..onun dışında toros hala keçi gibidir..cliolarsa dargelirli aileler için birnevi kurtuluş olmuştur...ama megane 3 ü hiç sevemedim içini cok zorladım binince kendimi iyi hissetmek için olmadı ama bunu sevdim nebiçim işse belki sende binsen seversin Aydın bana öyle geliyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 sevmem ki...ama megane 1 ve megane 2 türkiyede görevini yerine getirmiştir..onun dışında toros hala keçi gibidir..cliolarsa dargelirli aileler için birnevi kurtuluş olmuştur...ama megane 3 ü hiç sevemedim içini cok zorladım binince kendimi iyi hissetmek için olmadı ama bunu sevdim nebiçim işse belki sende binsen seversin Aydın bana öyle geliyor.. Ben reno'nun direksiyon sisteminden nefret ediyorum Abi; hissiz zevksiz birşey. Bu yüzden reno ne yaparsa yapsın bana yolu sürüş zevki vermediği sürece yaklaşmam yanına. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Ben reno'nun direksiyon sisteminden nefret ediyorum Abi; hissiz zevksiz birşey. Bu yüzden reno ne yaparsa yapsın bana yolu sürüş zevki vermediği sürece yaklaşmam yanına. GT Line serileri fren-direksiyon-yol tutuş kriterlerinde çok iyi; öyleki arka koltuğa özellikle bindirdiğim ortalama 90kg lik iki kişiye rağmen arka tarafı savurmaya çalıştığımda araç ısrarla direniyordu, savrulursa da geri izine hızla ve ikincil salınımlar olmadan dönüyordu. Tüm bunlara karşılık araç sert ve yol sesi alıyor, trimleri ise Astra ve Focus gibi hoşuma gitmedi bu kez, tercih meselesi elbet. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap