ömür ersoy Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2012 hurdacıdan aldığım hasarlı x paket mercekli farın içindeki tası çıkartarak sağlam titanyum farlarımın arka plastiği keserek mercekli tas monte edilmiştir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Anlamadım, iç kısım tamam da. mercek kısmı orjinal ürün değil. ben mi yanlış anladım. elinize sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömür ersoy Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Anlamadım, iç kısım tamam da. mercek kısmı orjinal ürün değil. ben mi yanlış anladım. elinize sağlık merkcek kısmı derken x paket mercekli farın tası mercek olan kısmı zımparalandıktan sonra siyaha boyandı sadece merceksiz farın tası çıkarıldı boyanan mercekliler takıldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Güle güle kullanın . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömür ersoy Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Güle güle kullanın . tşk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Eline sağlık iyi olmuş........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Hoş Duruyor Bir De Araç Üzerinde Görürsek İyi Olur.Güle Güle Kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömür ersoy Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Hoş Duruyor Bir De Araç Üzerinde Görürsek İyi Olur.Güle Güle Kullanın. araca takmaya hiç vaktim olmadı ama bugün yarın eklerim fotoları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömür ersoy Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 araca takmaya hiç vaktim olmadı ama bugün yarın eklerim fotoları 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Çok güzel; çaba harcayıp doğru olanı yaptın. Şimdi istediğin gibi xenon far kullanabilirsin ve önünü doğru aydınlatırsın. Açık gri araca koyu zeminli far iyi gidiyor şık olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömür ersoy Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 tşk ederim abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 (düzenlendi) İyi günlerde kullan.Çok uğraştın ve gayet güzel bir netice ile bitirdin.Ellerine sağlık. Siyah zemin bence bu farlarda çok iyi gidiyor. Ekim 10, 2012 Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap