Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2012 Merhaba, Arabanın cam suyu bitmiş acaba focus 3 lede uyarı vermiyormu su bitti falan diye. Böyle teknolojik bir arabanın bu basit uyarıyı vermemesi ilginç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 (düzenlendi) Merhaba, Arabanın cam suyu bitmiş acaba focus 3 lede uyarı vermiyormu su bitti falan diye. Böyle teknolojik bir arabanın bu basit uyarıyı vermemesi ilginç. veriyor abi sensörlerde sıkıntı vardır bir gösterin.bende şimdi eksik uyarı veriyor foto ekliyorum hemen Ekim 8, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 benim araçta az kalınca, su pompalayan motorun sesi değişiyor ordan anlıyorum. uyarı var mı hiç dikkat etmedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
-1 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 veriyor abi sensörlerde sıkıntı vardır bir gösterin.bende şimdi eksik uyarı veriyor foto ekliyorum hemen Öncelikle bu kadar hızlı ve resimli bir cevap için teşekkür ederim. Sanırım sistem denetimi yaptırınca bu uyarıyı almışsınız bende akşam kontrol edeyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Uyarı veriyor olması lazım, ancak bunu sürüş esnasında değil de kontak ilk açıldığında yapıyor diye hatırlıyorum, belki gözünüzden kaçmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Uyarı veriyor olması lazım, ancak bunu sürüş esnasında değil de kontak ilk açıldığında yapıyor diye hatırlıyorum, belki gözünüzden kaçmıştır. Cem bey kocaman renkli ekranımda kesinlikle bu uyarı çıkmıyor (biraz reklam oldu galiba ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Önder Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Sytle modellerinde de var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Aracı ilk çalıştırdığımızda da, kullanım sırasında da eğer suyunu azaltmışsak uyarıyı veriyor, hani yakıt azalınca bir uyarı sesi geliyor ya, onunla aynıydı galiba. Hatta amcam kullanırken su seviyesinin azaldığına dair bir uyarı verdi araba, amcamın tepkisi " Ona da karış ....." şeklinde olmuştu :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Öncelikle bu kadar hızlı ve resimli bir cevap için teşekkür ederim. Sanırım sistem denetimi yaptırınca bu uyarıyı almışsınız bende akşam kontrol edeyim. sistem denetimi yapmayanda araçta ilk çalıştığında ve arada bir sesli ve yazılı uyarı veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Aracımda şu an hiç su yok ama herhangi bir uyarı almadım sadece benzin azalınca sesli uyarı yapıyor o kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Aracımda şu an hiç su yok ama herhangi bir uyarı almadım sadece benzin azalınca sesli uyarı yapıyor o kadarcam suyu şamandırası veya sensöründe sorun vardır mutlaka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 cem aksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 benimki sytle. uyarı sistemi var. su bitince su fışkırtmıyor, suyun kalmadığını anlıyorsun. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Bizimki de vermiyor ben direkt sensör yok diye umursamamıştım da çakmak yeri de bozuldu ona götürdüğümde bir kontrol etsinler bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Kontrol ettirin; ya sensör var tesisat yok yada tesisat var sensör yok Focus 2 lerde de böyledi. Servis ücretsiz temin ediyordu vakti zamanında. Donanım listesinde olamayınca niye yok demekte diretemiyoruz birde ilk resimden anlaşıldığı üzere bir defaya mahsus gösteriyor da olabilir . Tabi ki kontak açıldığında. Hep uyarı olmaz bunda. Hatta sistem denetim yazıyor böyle bir menü varsa oraya bakabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Kontrol ettirin; ya sensör var tesisat yok yada tesisat var sensör yok Focus 2 lerde de böyledi. Servis ücretsiz temin ediyordu vakti zamanında. Donanım listesinde olamayınca niye yok demekte diretemiyoruz birde ilk resimden anlaşıldığı üzere bir defaya mahsus gösteriyor da olabilir . Tabi ki kontak açıldığında. Hep uyarı olmaz bunda. Hatta sistem denetim yazıyor böyle bir menü varsa oraya bakabiliriz. her arabayı ilk çalıştırdığında uyarı veriyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Sen 3 defa yazmışsın, acaba 3 kere mi uyarıyor aynı anda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
Merhaba,
Arabanın cam suyu bitmiş acaba focus 3 lede uyarı vermiyormu su bitti falan diye.
Böyle teknolojik bir arabanın bu basit uyarıyı vermemesi ilginç.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
8
6
6
Popular Days
Ekm 8
18
Ock 7
10
Ekm 9
8
Ksm 30
7
Top Posters For This Question
Alparslan Kaplan 10 posts
Serdar yaman 8 posts
Sabri Özer 6 posts
Ozan Kar 6 posts
Popular Days
Ekm 8 2012
18 posts
Ock 7 2013
10 posts
Ekm 9 2012
8 posts
Ksm 30 2012
7 posts
Popular Posts
cem aksoy
benimki sytle. uyarı sistemi var. su bitince su fışkırtmıyor, suyun kalmadığını anlıyorsun.
Serdar yaman
veriyor abi sensörlerde sıkıntı vardır bir gösterin.bende şimdi eksik uyarı veriyor foto ekliyorum hemen
Bekir B.
Sabri niye bekletiyorsun bir hafta insanları :P Hazır yağmurda var bas bitsin
Bu soruda 65 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap