Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2012 Merhaba, Arabanın cam suyu bitmiş acaba focus 3 lede uyarı vermiyormu su bitti falan diye. Böyle teknolojik bir arabanın bu basit uyarıyı vermemesi ilginç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Önceden "ne işe yarar ki" dediğim ve yokluğu yüzünden karlı bir Ankara gezisinde camımın kirli kalmasına neden olan donanım, ısıtmalı da olsa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Dün akşam kontrol ettim ön camda su gelmiyor arka camdan ise geliyor ama hala uyarı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Dün akşam kontrol ettim ön camda su gelmiyor arka camdan ise geliyor ama hala uyarı yokön fiskiyeler oksitlenmiş olabilir ozaman toplu iğne geçir öyle bir dene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Önceden "ne işe yarar ki" dediğim ve yokluğu yüzünden karlı bir Ankara gezisinde camımın kirli kalmasına neden olan donanım, ısıtmalı da olsa... Galiba ısıtıcısı var geçen kış bende hiç donma olmadı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Memelerde ısıtma var, titaniumlarda ve style plus'lar da.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Memelerde ısıtma var, titaniumlarda ve style plus'lar da.. Aaa bak bu çok iyimiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 ön fiskiyeler oksitlenmiş olabilir Serdar bey araba henüz 3000 km olmadı içindeki sıvı fabrikasyon sıvı normal su olsa oksitlenme olabilir ama buna pek ihtimal vermiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Serdar bey araba henüz 3000 km olmadı içindeki sıvı fabrikasyon sıvı normal su olsa oksitlenme olabilir ama buna pek ihtimal vermiyorum Sonuçta iki taraf da aynı hazneden beslendiğine göre sizin suyunuz bitmemiş, ön fıskiyeler çalışmıyor, motor mu arızalı, hortum mu çıkmış, meme mi tıkanmış araştırmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Sonuçta iki taraf da aynı hazneden beslendiğine göre sizin suyunuz bitmemiş, ön fıskiyeler çalışmıyor, motor mu arızalı, hortum mu çıkmış, meme mi tıkanmış araştırmak lazım. Cem bey bize servis yolu gözüktü anlaşılan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Rıza Arık Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Bende de Focus 3 titanium var ama uyarı vermiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Şu an itibariyle gram su yok ve hala uyarı vermiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Bugün gittiğimde sordum Titanium'larda var diğerlerinde yok dediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Bugün servise gittim maalesef benim arabada böyle bir sensör yokmuş söküp baktılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Rıza Arık Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Birde araçın bakımı yaklaştığında bi uyarı veriyormu ? 2. bakımı yapıtıcam bu hafta 29,300'de arabam ama ne 15binde nede şimdi herhergi bi uyarı msjı vermedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Style Plus vermedi 15.000 bakımında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
Merhaba,
Arabanın cam suyu bitmiş acaba focus 3 lede uyarı vermiyormu su bitti falan diye.
Böyle teknolojik bir arabanın bu basit uyarıyı vermemesi ilginç.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
8
6
6
Popular Days
Ekm 8
18
Ock 7
10
Ekm 9
8
Ksm 30
7
Top Posters For This Question
Alparslan Kaplan 10 posts
Serdar yaman 8 posts
Sabri Özer 6 posts
Ozan Kar 6 posts
Popular Days
Ekm 8 2012
18 posts
Ock 7 2013
10 posts
Ekm 9 2012
8 posts
Ksm 30 2012
7 posts
Popular Posts
cem aksoy
benimki sytle. uyarı sistemi var. su bitince su fışkırtmıyor, suyun kalmadığını anlıyorsun.
Serdar yaman
veriyor abi sensörlerde sıkıntı vardır bir gösterin.bende şimdi eksik uyarı veriyor foto ekliyorum hemen
Bekir B.
Sabri niye bekletiyorsun bir hafta insanları :P Hazır yağmurda var bas bitsin
Bu soruda 65 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap