Guest Özcan B. Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2012 Arkadaslar çalıştığım kuruma yazıcı ve fotokopi makinası özelliği olan bir cihaz almakla görevlendirildim:).Baskı hızı iyi olan,veri yazabilen ve fotokopi çekebilen,özellikle de kartuş sıkıntısı olmayan bir cihaz arıyorum.En büyük sıkıntı kartuşlu ürünlerin kartuşu bittikten sonra dolum olmaması yada sağlıklı bir dolum olmaması...bu tür ürünlerde yeni kartuş almak gerekiyor ki çoğu zaman kartuş parası yazıcı fiyatına yaklaşıyor.Bana istediğim türde bir cihaz tavsiyesi yapabilecek arkadaş var mı,renkli yazması da gerekmiyor siyah yeterli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Arkadaslar çalıştığım kuruma yazıcı ve fotokopi makinası özelliği olan bir cihaz almakla görevlendirildim:).Baskı hızı iyi olan,veri yazabilen ve fotokopi çekebilen,özellikle de kartuş sıkıntısı olmayan bir cihaz arıyorum.En büyük sıkıntı kartuşlu ürünlerin kartuşu bittikten sonra dolum olmaması yada sağlıklı bir dolum olmaması...bu tür ürünlerde yeni kartuş almak gerekiyor ki çoğu zaman kartuş parası yazıcı fiyatına yaklaşıyor.Bana istediğim türde bir cihaz tavsiyesi yapabilecek arkadaş var mı,renkli yazması da gerekmiyor siyah yeterlisamsung scx 4521 f çok memnunum ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Tavsiyede bulunacağımdan değil ama tavsiyede bulunacak arkadaşlara yardımcı olması açısından soruyorum: Ofis olarak tabir ettiğiniz yerin yazıcı-fotokopi kapasitesi nedir? Yani almayı düşündüğünüz yazıcıdan günlük ne kadar çıktı alacaksınız? Çünkü bunların çıktı sayısı/yıl şeklinde ömürleri var diye biliyorum. Büyük kapasiteli bir yazıcı mı yoksa orta sınıf mı lazım? ama tavsiyem, en iyi çözüm için, canon, xerox gibi bu işi iyi yapan firma yetkilileri ile bağlantıya geçmeniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Tavsiyede bulunacağımdan değil ama tavsiyede bulunacak arkadaşlara yardımcı olması açısından soruyorum: Ofis olarak tabir ettiğiniz yerin yazıcı-fotokopi kapasitesi nedir? Yani almayı düşündüğünüz yazıcıdan günlük ne kadar çıktı alacaksınız? Çünkü bunların çıktı sayısı/yıl şeklinde ömürleri var diye biliyorum. Büyük kapasiteli bir yazıcı mı yoksa orta sınıf mı lazım? ama tavsiyem, en iyi çözüm için, canon, xerox gibi bu işi iyi yapan firma yetkilileri ile bağlantıya geçmeniz.. Alperenim iyiki tavsiyede bulunmamışsın... :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Kapasite yeterli ise firmalarla sayfabaşı anlaşılıyor, firma gelip bakımları yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Alperenim iyiki tavsiyede bulunmamışsın... :P abi yazıcı tavsiyesinde bulunmayacağım manasında demiştim... bunu birinin söyleyeceğini biliyordum, o talihli senmişsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 samsung scx 4521 f çok memnunum ben serdar bey yazıcı tonerli mi kartuşlu mu biliyor musunuz? kartuş olayı çok sıkıntı kartuşlar çok çabuk bitiyor ve çok pahalı,zaten bize siyah yeterli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 samsung scx 4521 f çok memnunum ben F değil de FN bulabilirsen ağ üzerinden Wireelessle heryerden yazdırabiliyorsun, ben FN samsung kullanıyorum, kartuşun çipini tırnak makasıyla kesip yazıcıya bir program atıyorsun, sonra toner tozu doldurup dilediğin kadar kullanabilirsin ben 2 senedir bu şekilde kullanıyorum, malzeme kalitesi dandik, ama işleyiş süper. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 kartuş mu toner mi rafet bey? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 ben xerox kullanıyorum gayet memnunum hiç kağıt sıkıştırmadı... zaten makinaların hepsi standart her işi görür. yaygın bir marka tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 kartuş mu toner mi rafet bey? Benim yazıcı lazer artık toner mi oluyor kartuşmu bilmiyorum, gazete kağıdından honi yapıp içine tozunu döküyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 En büyük sıkıntı kartuşlu ürünlerin kartuşu bittikten sonra dolum olmaması yada sağlıklı bir dolum olmaması...bu tür ürünlerde yeni kartuş almak gerekiyor ki çoğu zaman kartuş parası yazıcı fiyatına yaklaşıyor Hem özgürlük hem de aşk bir arada olmuyor. Biraz paraya kıymalısınız. Kurum dediğinize göre kalabalık bir ortam ve yoğun kullanım olacak Biz çalıştığımız yerde xerox ve utax markalarını kullanıyoruz makina başına aylık çıktı ortalamaları bazen 30.000 sayfaya kadar çıkıyor. Xerox pahalı ama kaliteli utax ise ucuz ve kaliteli Utax ı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 bu aksam aradım cihazı buldum canon mp serisi,sadece 230 tl ve yazıcının yan tarfında ayrı bir kartuş haznesi var,kartuşlar tüpler halinde ve şırıngayla cıkarıp yerınden dolduruyorsun.2 dolumluk renkli+renksiz mürekkep de 45 tl ye geldi.s Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap