ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yok aşağıda çok darldım bi sigara içip inicemde olabilir bak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yok aşağıda çok darldım bi sigara içip inicemde olabilir bak Havasız ortamda da tadı çıkmıyormuş meretin deyip geri saldım kendimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Bende olsam atlarım adrenalin candır can Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Bende olsam atlarım adrenalin candır can Ahanda o vakit yandık be Serdarım...Kesin meteor etkisi olur.. :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Ahanda o vakit yandık be Serdarım...Kesin meteor etkisi olur.. :P haha süper bu kaç çapındayım acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 haha süper bu kaç çapındayım acaba Daha etkili olması için birlikte atlasak ...peeee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Daha etkili olması için birlikte atlasak ...peeee :sumo: :sumo: :sumo: işte şimdi oldu :claps: :claps: :claps: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Bi durun da az Dünyadan öteye gidelim öyle atlayın, pee 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Havasız ortamda da tadı çıkmıyormuş meretin deyip geri saldım kendimi Ulan çekiyom çekiyom hava gelmiyor ne iş :) :) Light galiba bu sigara 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Bi durun da az Dünyadan öteye gidelim öyle atlayın, pee Niye canım sizede yar ayırdık Ahmetim....peeee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Niye canım sizede yar ayırdık Ahmetim....peeee gelene yok demeyiz yahu herkeşe yetecek kadar yer var :kıhkıh: :kıhkıh: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Niye canım sizede yar ayırdık Ahmetim....peeee Çiğ tavuk bile yeriz de, uzaya çıkarsam atlamam artık Başka gezegenlere yelken açarım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Herkezin geyik saatinde denk geldik belli :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Herkezin geyik saatinde denk geldik belli :) ferhat abi dadaş bir dededen duymuştum çok ayıp ama şeytanın işi olmayınca ...... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Çiğ tavuk bile yeriz de, uzaya çıkarsam atlamam artık Başka gezegenlere yelken açarım Ahmetim pek bir ekici gördüm seni :P Hem düşerken sohbette iyi olurdu düşünsene..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap