Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 bekar olsam bende atlardım. Bende tam tersini düşünüyordum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Bende tam tersini düşünüyordum. daha yeni evliyim 1.5 yıl oldu engin bey atlayacak kadar yıpranmadım daha ileride belki :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 ben hertürlü atlıyorum yormayın kendinizi oda nasıl diyeyimmmm bir nevi uzaydan olmasada atlayış sayılır...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Atlama noktasına ulaşması 2.5 saat sürecek, şuan 1.5 saat oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Kapattım bende boşa kota götürüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Kapattım bende boşa kota götürüyor. 3,665,731 kişi şu anda izliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Kapattım bende boşa kota götürüyor. ulen ne pinti adamlarsınız birisi dünya tarihinide yer ediniyor birisi kotam gidiyor diyor...çılgın türk değilmisin sen kardeşim...sabaha karşı hiçmi boks macı seyretmedin hiçmi aya iniş seyretmedin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Benim yaşım tutmuyor onları Ya HD 2 saat izlesem sonra ay sonuna kadar 3 mbit çekilmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 aramızdaki 2 yaşımı sorun ediyon bak hele... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Adam uzaydan tweet atıyor biradeerrrrr https://twitter.com/FelixBaumgart Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 yemeğe gecikicem canım sen cocukların karnını doyur pilavdan ayır ama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Skyturk te canlı yayınlanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 sorma Alirıza bi çisim geldi zor tutuyom aşağı inerken caktırmadan civdirecem nasılsa ıscaktan buharlaşır elbisede deme len...bişi de olum offfff iyice kötüledim.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Son yarım saat 4,646,338 kişi şu anda izliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 gangtam style bile 500.000.000 kiş izlemiş yazık buneya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap