Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Ahmetim pek bir ekici gördüm seni :P Hem düşerken sohbette iyi olurdu düşünsene..... hava nasıl gardaşım deriz birbirimize 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Herkezin geyik saatinde denk geldik belli :) Millet hasta olmuyor bizde geyiğe çıktık ne yapalım... Bu arada bi kaç gece önce rüyamda ne hikmetse Seni bide Aydın Abiyi gördüm İzmir buluşması olabilir Bi kafede muhabbet ediyorduk. Detayları hatırlamıyorum, Aydın abi sağın solun resmini çekiyordu onu hatırlıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 hava nasıl gardaşım deriz birbirimize bombacı Serdar yav 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 bombacı Serdar yav ahmedoviç o değilde az kaldı geliyor koptum ya ayrılda gel diyelim mi :zha: :zha: :zha: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 ahmedoviç o değilde az kaldı geliyor koptum ya ayrılda gel diyelim mi :zha: :zha: :zha: :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 (düzenlendi) Millet hasta olmuyor bizde geyiğe çıktık ne yapalım... Bu arada bi kaç gece önce rüyamda ne hikmetse Seni bide Aydın Abiyi gördüm İzmir buluşması olabilir Bi kafede muhabbet ediyorduk. Detayları hatırlamıyorum, Aydın abi sağın solun resmini çekiyordu onu hatırlıyorum Adı üstünde rüya işte Malum havalarda serinledi yatarken pencere kapıyı kapamak lazım artık :) Hayrolsun diyelim adettendir. Ekim 10, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Az sonra atlanıyor heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Canlı yayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Tırmanışa geçti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Yaşlı adam çok garip komik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 olum sen de yaşlanıcan biliyon değilmi ha.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 O degilde dünya tepsi gibi dümdüz değilmiydi ya....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zafer s. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 atlıyacakken kapıda focusclub.tr afişi açıyormuş bide. atlayıncada komandooo diye bağırsa. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 olum sen de yaşlanıcan biliyon değilmi ha.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 bekar olsam bende atlardım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap