emir hacımustafaoğlu Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2012 bu çalışmaların tasarımları ve üretimi tamamen tarafımdan yapılmaktaydı ürünlerin çoğu fiber ama talebe göre abs çalışmalarıda mevcuttur.umarım beğenirsiniz elimden geldiğince derlediğim fotoğraflar bunlar gerisi dükkanda kaldı dükkanımı devrettim mesleğime yoğunlaşmak adına ve hala faal durumdadır talepler doğrultusunda irtibata geçebiliriz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Güzel çalışmalar . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Sen mi yaptın bunları ? Lütfen artık devam etme..Birde bu konu, forumun konu dışısı ise bişey demiyorum çok mutlu oldum umarım forum böyle abudik body kitlerle dolmaz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Kaporta boyası komple kazınmış kırmızı jantlı şey Phorshe değil mi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Kaporta boyası komple kazınmış kırmızı jantlı şey Phorshe değil mi. nissan 240 sx ümitçim Sen mi yaptın bunları ? Lütfen artık devam etme..Birde bu konu, forumun konu dışısı ise bişey demiyorum çok mutlu oldum umarım forum böyle abudik body kitlerle dolmaz ben yaptım aga 2010-2011 de tr tuningin 8 ayrı ay da poster ve kapak arabalarıda var çalışmalarımda onları arşivde bulamadım henüz napalım aga parayı basana veriyorduk maketi dükkan bedavaya dönmüyordu vizyonlu çalışamıyorsun sanayide 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 al sana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Emir emeğine saygı duyuyorum elbette ama Allah aracıma böyle şeyler yaptırmayı nasip etmesin.. Sen elbette gelir amaçlı yapıyorsun bunları, talebe göre mal üretiyorsun.. Ama sevmedim, sevemedim.. Umarım demek istediğimi yanlış anlamamışsındır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Şahinlere yapılan masraf araçtan daha pahalıya gelmiyor mu yahu geçen sene şahine yapılan bady kit 2500 tl ye satılıyordu.. adam dışından çok motoruna masraf yapmış yeşil şahinde... o bir hastalık adamın top speed 274km/h dyno da 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Emir emeğine saygı duyuyorum elbette ama Allah aracıma böyle şeyler yaptırmayı nasip etmesin.. Sen elbette gelir amaçlı yapıyorsun bunları, talebe göre mal üretiyorsun.. Ama sevmedim, sevemedim.. Umarım demek istediğimi yanlış anlamamışsındır. yok be abi kafama silah dayasalar yapmam fiber filan nefret ediyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 nissan 240 sx ümitçim Araba kültürümden utandım şimdi, hani ona benzeyen bir phorshe vardı, piyasada çok tutulmayan, 25-30 bin tl arasına satılan ona benzettim işte, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap