Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 My Yakup tekrar geçmiş olsun, yanlış anlama arılar tekrar soksun manasında diil Adamlar astronot gibiyken sen orda beklenmedik turis gibi belirirsen arılarda öyle rencide eder işte, yerinde olsam Tokai ile bombelerdim faili meçhulleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2011 O an yanımızda astronot kıyafetleri yokdu işte Ben orada kameraman görevi üstlenmiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Çekim yapıp siteye koymak için kendini feda etmiş kral admin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Benim dedem arıcılıkla uğraşıyor.O altıgen şeyleride arılar yaparsa o zaman daha güzel oluyor.O yüzden dedem bütün işi arılara bırakıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 demeeeeeeee..demek küçükken hafiften Balarısı TOMBİK ..gördüm seni... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 nerede ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap