Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 vala önümüz kurban sen ozaman napıcan erol taş gibi bir budu götürürsün insafsız hihohohhaaaha diye diye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 vala önümüz kurban sen ozaman napıcan erol taş gibi bir budu götürürsün insafsız hihohohhaaaha diye diye... Abi bir budu alıyom gerisini dağıtıyom ooo bu but bize baya gider diyom ana bi bakıyım hemen bitivermiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Günün yemeği konusu acilsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 ağzının tadını biliyosun abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Epeydir canım çekiyordu şu irmik helvasını.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Bana böyle konularla gelin canımı isteyin Bu sıcak çikolatayı denemek lazım da şeker komasına girmesek bari 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 bi yemek tarifleri eksikti buyrun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 (düzenlendi) Bu sıcak çikolatayı denemek lazım da şeker komasına girmesek bari Şeker şart değil zaten ben şu an yine yaptım kendime bu sefer hiç şeker atmadım gayet iyi.O benim ince belli ufak çayı bile 3 vaya 4 küp şekerle içmemle alakalı bir durum Evet arkadaşlar aranızda yapıp deneyen varmı Ekim 11, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap