Mete Yılmaz Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2012 Selam arkadaşlar, Focus II sahipleri için orjinal teyplerini değiştirmeden mp3/usb/ipod ve bluetooth bağlantısı yapmak isteyenlere çözüm olabilecek bir cihazla karşılaştım. Firmayla yazıştım maalesef Focus I lerin teybi desteklemiyor, fakat Focus II ler için montajı ve kullanması kolay bir cihaza benziyor. İlgilenen arkadaşlara duyrulur. http://www.gromaudio.com/store/all-frdeu.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Bu rakamlar verildikten sonra direk teyp alabilir insanlar,oem ürünler var . Focus I için çözüm var isterseniz oktay toker usb bağlantısı yapabiliyor . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 (düzenlendi) Orjinal teyplerini değiştirmeden yapmak isteyenler içindi tavsiyem. Oktay Bey'e ilk fırsatta uğrayacağım, sizin orjinal yeybe usb yapılabileceği ile ilgili mesajınızı görmüştüm. Daha önce gönderdiğim mesajlarda bahsettiğim bir usb okuyucu var Amerika'dan getirtiğim hele onu takabilirsek harika olur. Ekim 11, 2012 Mete YILMAZ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Bugün bir arkadaşıma orjinal teyp taktırdım ya usb girişi yapacağız yada 6 lı cd çalar . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Şu parça önümüzdeki hafta elimde olacak,görüntü kirliliği oluşturmadan çakmak soketini çıkartıp yerine takılabilecek bir şey. http://imageshack.us/photo/my-images/526/photo3sx.jpg/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersin Gney Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2016 Oktay toker'e nasıl ulaşabilirim resimdeki teyp'e usb bağlantısı yaptırmak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Özacar Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 (düzenlendi) 01.05.2016 - 14:22 tarihinde, Ersin Gney yazdı: Oktay toker'e nasıl ulaşabilirim resimdeki teyp'e usb bağlantısı yaptırmak istiyorum. youtube de var ama ürünü bulamadım... kimse aldığı yerin linkini paylaşmamış... sizin teybin bağlantısı ile videodaki teybin bağlantısı aynı... Ağustos 30, 2016 Nuri Özacar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat mustafa küçük Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Ama bu Aracın direksiyon kumandasında vocıe var benim tıtanıumda yok , her mk 2 ye uyumlu mu araştırmak lazım. çin sitelerinde var 15 dolar gibi ( aliexpres site ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Atmaca Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 2 hafta önce focus 2008 titanyum x aldım 2 haftadır araştırıyorum usb işini... bazı model teyplerde AliExpressden alınan usb bağlantı aparatını takacak soket var. Ben de teybi söktüm baktım ben de yok. Usb işini nasıl halledeğiz. Fikir ve uygulayan arkadaşlar lütfen yardım edin. Aux kullanıyorum şu an ama ses biraz hoşuma gitmiyor. Teşekkürler şimdiden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Ustaalioglu Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2018 sağlık bir bilgi verecek üstad yok mu bu konuda ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap