Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Üzüldüm ya lan Mil istemem zaten ya Serhat'ın arkadaşı almış bi yerden evdekileri ikna edebilirsem bayramdan sonra arastitcam bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Şunu söyleyeyim; o dandik ekranla bir gün bile sürmek istemedim arabayı.Resmen araçtan soğutuyor insanı. Vur abi vur daha ölmedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Mil istemem zaten ya Serhat'ın arkadaşı almış bi yerden evdekileri ikna edebilirsem bayramdan sonra arastitcam bakalım. Milde birşey yok ki; eski kadranın zeminin aktarırsın olur biter; bakma sen ben uğraşmıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Açması da kolay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Şunu söyleyeyim; o dandik ekranla bir gün bile sürmek istemedim arabayı.Resmen araçtan soğutuyor insanı. Rahat ol Aydın kimse yokmuş gibi konuşabilirsin .....Unutma biri bakar biri yer kıyamet ondan kopar... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Rahat ol Aydın kimse yokmuş gibi konuşabilirsin .....Unutma biri bakar biri yer kıyamet ondan kopar... Haklisin bekir abi, ozur dilerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Haklisin bekir abi, ozur dilerim. Yok yaw Aydın tamamen latife Ayrıca hissini paylaşmak kadar doğal ne olabilir ki...ben de küçük ekranı beğenmiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 cmaxteki aynımı? babama cmax aldırıp göstergesine çökebilirmiyim? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 cmaxteki aynımı? babama cmax aldırıp göstergesine çökebilirmiyim? C-Max'e Aralık ay'ı içinde güvenlik ekipmanları geliyor onunla birlikte büyür, alırsanız tabi onları Ama bu sefer; o, bu özellikleri göremez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 cmaxteki aynımı? babama cmax aldırıp göstergesine çökebilirmiyim? Yaw.. adam babasına yapmaz bari... :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 C-Max'e Aralık ay'ı içinde güvenlik ekipmanları geliyor onunla birlikte büyür, alırsanız tabi onları Ama bu sefer; o, bu özellikleri göremez titanium üzerine hiç bişey almaz büyük ihtimalle, zaten bu zamlardan sonra komple almaz gibi Yaw.. adam babasına yapmaz bari... :P :P Farkı anlarmı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 titanium üzerine hiç bişey almaz büyük ihtimalle, zaten bu zamlardan sonra komple almaz gibi Farkı anlarmı diye düşünüyorum C-max'de fiyat artmadı bu arada, b-max ile bu ne ise öyle kaldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 C-max'de fiyat artmadı bu arada, b-max ile bu ne ise öyle kaldı. ötv? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 ötv? Ötv'yi yansıtmadılar. liste olarak c-max focus'dan 4 bin lira ucuz 58.665 TL - 55,56 gibi bırakırlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Ötv'yi yansıtmadılar. liste olarak c-max focus'dan 4 bin lira ucuz 58.665 TL - 55,56 gibi bırakırlar e iyiymiş amcam 52500 fiyat almıştı(koç) ama aldımı bilmiyorum. o zaman yakın fiyatları alabiliriz yine. bakalım o zamandan beri işler karıştı yılbaşına doğru... gerçi bizdekininde bişeyi yok babam psikolojik olarak değiştirmek istiyor artık masraf açar diye alternatör dışında büyük masrafı olmadı 7 sene 120000kmde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap