Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Aydin abi bizim mlslerde boyle guncelleme alir mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 +Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi Nasıl oluyor bu ? sony smart paketle geliyor ve onda da aktif şehir içi güvenlik yok. Eğer aracınız tekno+smart paket değilse aktif şehiriçi güvenlik olmaması lazım diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Nasıl oluyor bu ? sony smart paketle geliyor ve onda da aktif şehir içi güvenlik yok. Eğer aracınız tekno+smart paket değilse aktif şehiriçi güvenlik olmaması lazım diye biliyorum. Bunun hikayesi biraz farklı Ford Türkiyenin jesti Normalde şu an böyle bir donanım TR de satılmıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Bende de ekranda hız sabitleme beyaz; devreye girince yeşil görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Bende de ekranda hız sabitleme beyaz; devreye girince yeşil görünüyor. sabitlenen hız nerede nasıl yazıyor? devreden çıkınca üzerini çizme var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 çızgıyı çekiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 sabitlenen hız nerede nasıl yazıyor? devreden çıkınca üzerini çizme var mı? Yukarıdaki fotoda Set yazan kısımda yazıyor bende de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yukarıdaki fotoda Set yazan kısımda yazıyor bende de. hımm ozaman SET yerine hız yazıyor simgesi yeşil oluyor anladığım kadarıyla. Şu göstergeye takmış durumdayım fena halde ama ne gösterge var nede para :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 hımm ozaman SET yerine hız yazıyor simgesi yeşil oluyor anladığım kadarıyla. Şu göstergeye takmış durumdayım fena halde ama ne gösterge var nede para :S Değiştirilince Km sıfırlanıyor diye biliyorum Ozan...Dezavantaj bence... Bende x paketteki farlara kafayı taktım ama dediğin gibi bende de para yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 (düzenlendi) Değiştirilince Km sıfırlanıyor diye biliyorum Ozan...Dezavantaj bence... Bende x paketteki farlara kafayı taktım ama dediğin gibi bende de para yok şuan sıfırlanması çok önemli değil 24XX zaten daha ama oda şöyle aldığın göstergenin KMsi artıyor ancak düşürülmüyor mesela 1000kmde çıkma gösterge bulsam onu kendi km ayarlayabiliyor servis. Senin araba ne renkti ya? xenon önemli ve hoş ancak onu bide karartmam lazım o haliyle takmam, koyu renk arabada giderde açıkta kararmış ayrı bir hava katıyor. Ekim 12, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yada bizim yaptığımızı yapıp araba daha 150 km. deyken değiştirecektin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yada bizim yaptığımızı yapıp araba daha 150 km. deyken değiştirecektin Bulmadınız ki bana yazdım o kadar kimseden ses çıkmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Bulmadınız ki bana yazdım o kadar kimseden ses çıkmadı Üzüldüm ya lan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Şunu söyleyeyim; o dandik ekranla bir gün bile sürmek istemedim arabayı.Resmen araçtan soğutuyor insanı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap