Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar bir kaç sefer olup üstünde fazla durmadığımdan önemsemediğim far sorunu bu gün tekrar etti.Sorun şu ki
Far araba bir anlık karartı yüzünden otomatik olarak yandı ve sonrasında aydınlık alana çıktığımda hemen bir işim için arabadan indim sadece sol farın yandığını fark ettim ki işin garip tarafı bulunduğum yer oldukça aydınlıktı fakat far düğmesinden farı normal açık konuma getirdiğimde iki farda sorunsuz yandı.Merakımdan tekrar otomatik far algılasın diye karanlık bir noktaya geldim farlar sorunsuz şekilde otomatik olarak yandı.
Bu sorunu çok nadiren de olsa arada bir yapıyor hiç başına gelen varmıdır böyle bir durum acaba.
Soru
ferhat tezcan
Arkadaşlar bir kaç sefer olup üstünde fazla durmadığımdan önemsemediğim far sorunu bu gün tekrar etti.Sorun şu ki
Far araba bir anlık karartı yüzünden otomatik olarak yandı ve sonrasında aydınlık alana çıktığımda hemen bir işim için arabadan indim sadece sol farın yandığını fark ettim ki işin garip tarafı bulunduğum yer oldukça aydınlıktı fakat far düğmesinden farı normal açık konuma getirdiğimde iki farda sorunsuz yandı.Merakımdan tekrar otomatik far algılasın diye karanlık bir noktaya geldim farlar sorunsuz şekilde otomatik olarak yandı.
Bu sorunu çok nadiren de olsa arada bir yapıyor hiç başına gelen varmıdır böyle bir durum acaba.
ferhat tezcan tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
5
3
3
Popular Days
Ekm 11
28
Tem 19
4
Ekm 13
1
Top Posters For This Question
ferhat tezcan 12 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
Bekir B. 3 posts
Engin Uzunoğlu 3 posts
Popular Days
Ekm 11 2012
28 posts
Tem 19 2013
4 posts
Ekm 13 2012
1 post
Popular Posts
Engin Uzunoğlu
Öyle kıskançlıkla yazılmış bir satırdı Dikkat edeyim bende. Belki ampulde sorun vardır arada takılıyordur.
Engin Uzunoğlu
Linea reklamı geldi aklıma. Çocuk topu patlatıyor, arabayla bakkala gidiyorlar ....
Çağlar Sertan KASIMOĞLU
Uzun far asistanı sizin bahsettiğiniz. Sizin araçta ise far sensörü yani hava karardığında farları otomatik olarak yakan sistem var, far anahtarı otomatikte ise tabiki. Kısacası bizlerdeki far sen
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap