Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 çok güzel olmuş hayırlı olsun,renk seçeneği varmı yoksa sadece bu renkmi var.bu arada farlarınız açık kalmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Yılmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Teybin marka ve modeli nedir:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 İş kaliteli görünüyor, ama direksiyonun ortası parlak, deri kısmı mat olunca çok acayip bir görüntü olmuş. Buna bir çözüm de yok galiba. Bir yerde gördüm, adam alcantra ile kaplatmış direksiyonu, çok hoş olmuştu. Tabi maliyet yüksek olabilir alcantra olduğunda ama gerçekten sonradan kaplamaların arasında en şık görünen oydu diyebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öcal Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Direksiyon kaplama ve deri döşeme için art car ı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Dedeoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Teybin marka ve modeli nedir:) Navitech DTV-8600 modeli İş kaliteli görünüyor, ama direksiyonun ortası parlak, deri kısmı mat olunca çok acayip bir görüntü olmuş. Buna bir çözüm de yok galiba. Bir yerde gördüm, adam alcantra ile kaplatmış direksiyonu, çok hoş olmuştu. Tabi maliyet yüksek olabilir alcantra olduğunda ama gerçekten sonradan kaplamaların arasında en şık görünen oydu diyebilirim Aslında mat kullanıyorum birşey sürmüyorum, göğüs direksivon vb. kısımlara yıkamacılarda habersizce parlatıcı sürebiliyorlar.. Kullanmamak en güzeli, sürülünce orta kısımda pek el değmediği için daha uzun süreli kalıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap