Aydın Seker Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2012 arkadaslar benim arbayi park ettikten sonra iki saat sonra motoru acip baktip halen cok sicakti ve turboda sicak,sizce normalmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 (düzenlendi) Çok normal ben bir yerde görmüştüm focus 2.5 ta artık hangi motor var üstünde bilemiyorum ama demir borular bildiğiniz kıpkırmızı kızarmıştı sıcaktan.Benim kendi tespitim bizim motorlarda en çok ısınan 2 parça biri egzost diğeri turbo ve boruları. Hatta kışın soğuk motora bir anda yüklenildiğinde turbo borularının çatladığını duymuştum Ekim 13, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 (düzenlendi) guage test menüsünden motor sıcaklığına bakınız 140-160 derece aralığı normaldir.. guage test menü=>engine temp.==>? Ekim 16, 2012 emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 guage test menüsünden motor sıcaklığına bakınız 140-160 derece aralığı normaldir.. guage test menü=>engine temp.==>? Dizelde 90 derece civarı normal benim bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Dizelde 90 derece civarı normal benim bildiğim kadarıyla. Hararet olayı değil bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Hararet olayı değil bu. Hararet yağın sıcaklığı bu motorun sıcaklığı mı oluyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Aydın Seker
arkadaslar benim arbayi park ettikten sonra iki saat sonra motoru acip baktip halen cok sicakti ve turboda sicak,sizce normalmi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap