Fuat Önal Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2012 Yeter artık vıdı vıdı konuşmayı bırakıp eyleme geçelim. Eğer ciddi anlamda 3-4 eylem yapılsın bakın nasıl çeki düzen veriyorlar kendilerine. Herkes takkeyi önüne koyup düşünsün diyorum. http://www.facebook.com/#!/events/254008101388089/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Sonucu merakla bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 katıl,sonuca ortak ol. Rica ediyorum her forumdaş face sayfasında bunu tanıtsa çığ gibi büyür. Araba forumu olarak yapabileceğimiz en iyi katılımlardan olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 katıl,sonuca ortak ol. Rica ediyorum her forumdaş face sayfasında bunu tanıtsa çığ gibi büyür. Araba forumu olarak yapabileceğimiz en iyi katılımlardan olur. Doğru söze ne denir, bir yerden başlamak lazım, bu hafta ben de benzin almıyorum, hanımın dizelle idare ederim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Sayfamızda da paylaştık, hayırlı olsun.. 5 lira 6 olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 ben demiştim demekten nefret ediyorumm........ almayın binmeyin kardeşim 1 ay yapsanız zorunlu durumların dışında görürler günlerini hep diyoruz hatta araba fiyatları bile düşer ellerinde patlar zavallılar nsıl satıcaz telaşına düşü abiabi derler eskisi gibi... yürüyün iskoçyalılar.........FREDOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Lpg yi yeni fulletmiştim , benzini de puanlardan alıyorum böylelikle bu tarihlerde istasyonlarda olmayacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur G. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 O yüzden diyorum bize müstehak. Devlet zaten bazı vergileri tüketimi kısmak için koyar. Ama bizde nerde o bilinç, pahalılandıkça daha fazla tüketmeye çalışıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Bizim millet rahatından vazgeçmez, ödeyemeyecek duruma gelene kadarda arabadan inmez ozamana kadarda zamlar devam eder... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Lpg yi yeni fulletmiştim , benzini de puanlardan alıyorum böylelikle bu tarihlerde istasyonlarda olmayacağım sizinkisi eylemden sayılmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 sizinkisi eylemden sayılmaz O zaman soner bey, benzini yola döksün ama bir daha almasın hatta üstüne döksün yakarım bak felan desin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 O zaman soner bey, benzini yola döksün ama bir daha almasın hatta üstüne döksün yakarım bak felan desin focusun üstüne çıkıp o fiyatlar inmesse yakarım ulan kendimi diye bağırırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 focusun üstüne çıkıp o fiyatlar inmesse yakarım ulan kendimi diye bağırırım Video çektirmeyi unutma 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 İstasyonların boş olması da bir etki yaratır diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Adamlar bütçeyi doğrultuyor buradan. Olmadı hava vergisi koyarlar. Bu ülkede halkın yarısı bunlara oy veriyor. Bir kuruş faydası olmaz eylemin falan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap