Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Yapmaaa :( Çok güzeldi ya, işte anı'mız.. Emin değilim yasaklandı mı yasaklanmadı mı zamanında aktif olarak katılmıştım. Buldum şimdi RTÜK el atmıştı: http://www.haberturk.com/medya/haber/606832-dortluleri-yak-dedi-rtuku-kizdirdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Emin değilim yasaklandı mı yasaklanmadı mı zamanında aktif olarak katılmıştım. Buldum şimdi RTÜK el atmıştı: http://www.haberturk...-rtuku-kizdirdi O video'yu ben çektim işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Ben ayda ortalama 100 tl mazot alıyorum-alıyordum.Artık arabaya binerken daha fazla hesap yapıyorum,İşlerim varsa biriktirip hepsini tek kalemde halletmek için çaba sarfediyorum.Toplu taşıma araçı olarak sadece iş yeri servisini kullanıyorum.Onun harici toplu taşımaya tek başıma bile binsem yaktığım mazota denk geliyor.Protesto olarak 2 hafta mazot almadım kendi çapımdaki tepkim buydu ama oda 2 haftada sınırlı kaldı malesef. . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 kimse bu zamları haklı çıkartmaya çalışacak söylemlere girmesin kardeşim. bana 5 liraya satılan benzini dış ülkeye yarı fiyatına satıyorsa. 1-2 milyar tl beklediği zamlardan önce elin suriyelisine 1 milyar tl harcıyorsa, elektirik kaçak kullanımına doğuda göz yumyorsa. istediğine vergi cezası silip istediğinin boynunu kesiyorsa deprem olalı 20 sene olmuş hala deprem vergisi alınıyorsa benim vatandaş olarak suçum ne? Eylemden 1 gün önce depoyu fulleyip 1 hafta eylem olmaz kardeşim. Ben 1 hafta binmiyorum aracıma. Binen biner. Ses çıkarmayanlarda suçludur. Benim düşüncem bu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 kimse bu zamları haklı çıkartmaya çalışacak söylemlere girmesin kardeşim. bana 5 liraya satılan benzini dış ülkeye yarı fiyatına satıyorsa. 1-2 milyar tl beklediği zamlardan önce elin suriyelisine 1 milyar tl harcıyorsa, elektirik kaçak kullanımına doğuda göz yumyorsa. istediğine vergi cezası silip istediğinin boynunu kesiyorsa deprem olalı 20 sene olmuş hala deprem vergisi alınıyorsa benim vatandaş olarak suçum ne? Eylemden 1 gün önce depoyu fulleyip 1 hafta eylem olmaz kardeşim. Ben 1 hafta binmiyorum aracıma. Binen biner. Ses çıkarmayanlarda suçludur. Benim düşüncem bu. Aynen katılıyorum, bu hafta katılan %2 olur, bir daha eylem yapılır, sonuçlar gösterilir %5 olur, 1 ay sonra bir daha yapılır %10 olur.. olmaz diye birşey yok..Paylaşmaya devam edelim.. Elden geldiği kadar..Ses çıkartmamaktan iyidir..Koyunmuyuz biz! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Aynen katılıyorum, bu hafta katılan %2 olur, bir daha eylem yapılır, sonuçlar gösterilir %5 olur, 1 ay sonra bir daha yapılır %10 olur.. olmaz diye birşey yok..Paylaşmaya devam edelim.. Elden geldiği kadar..Ses çıkartmamaktan iyidir..Koyunmuyuz biz! değiliz ama Dollye noldu bilen varmı aranızda........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 değiliz ama Dollye noldu bilen varmı aranızda........ Bizim köylerden birinde görüldü, kötü yola düşmüş. Bu kurbanda keseceğim diyormuş sahibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Arabamda 2 hafta yetecek kadar mazot var ama, bu gün babamın arabasıyla geldim, ve akşam giderken lpg alacağım, almayım desem yolda kalırım. Ama eyleme katılıp bu hafta servisle gelmeye çalışacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Türkiye'de ekonomi modern yağma düzeni ile yürür. Ve yağmalananlar yağmadan pay kapma umudu besledikleri sürece yağmacıları seçer ve yağma düzenine göz yumarlar. Yağma yok! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Sayfamızda da paylaştık, hayırlı olsun.. 5 lira 6 olacak Katildim facebooltaki her arkadasima gonderdim. Yalniz Yakup facebookta focusclubtr sayfasina goremiyorum arama yapip basinca beni browsera yonlendiriyor ve site aciliyor enteresaaan Bide isigim yanmak uzere ve bu hafta hergun okulum var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Katildim facebooltaki her arkadasima gonderdim. Yalniz Yakup facebookta focusclubtr sayfasina goremiyorum arama yapip basinca beni browsera yonlendiriyor ve site aciliyor enteresaaan Bide isigim yanmak uzere ve bu hafta hergun okulum var Var var iyi bak 1 gün önce eklenmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Var var iyi bak 1 gün önce eklenmiş Aynen paylastigin iyi oldu gorsun millet telefondan girince share tusu olmadigi icin yapamadim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 indirim gelmiş ) eylem ses getirmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Eylemden dolayı indirimin geldiğine inanmıyorum, geçtiğim her akaryakıt istasyonunda (ki bir ilçeden bir şehre doğru hergün güzergahım ve şehrin girişine kadar 6 tanı istasyon var, şehir içerisini saymıyorum bile) illa akaryakıt alan müşteriler görüyorum her geçtiğimde, akaryakıt alımında bizim buralarda bir değişiklik olmamış sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 espri yapmıştım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap