Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2012 iPhone 5 yerine bundan mı alsam, kimse de yoktur bu , dışarda telefon evde pad...Hatta pc hmmmm Şaşırdınız değil mi Enjoy More: 4.3”←→ 10.1” Dynamic Display . Achieve More: Up to 63 Hours of Extended Talk Time. Save More: Two Devices. One Data Plan. Android var ya la bunda Almıyorum. Bu bir ürün tanıtım başlığıdır..Alanlar lütfen bize sunum yapsın teşekkürler 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Reklam mı aldın. Alan kullanan yoktur bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Reklam mı aldın. Alan kullanan yoktur bunu Engin abi sen alırsın bunu hadi al da buluşma yapalım inceleyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 bu da reklamı... http://youtu.be/JfkQ2BqGbx8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Yok yemez ben tablet aldım. Telefonda götürüyor şimdilik. Kaptırmazsak yılbaşını görürüz bu telefonla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Yok yemez ben tablet aldım. Telefonda götürüyor şimdilik. Kaptırmazsak yılbaşını görürüz bu telefonla. Kafa tutmuş seninkine bak , bundan al sen en iyisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Belli iyice bir şey. Ama fantezi. Windowslu laptop alacak olsam asus alırdım bak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Belli iyice bir şey. Ama fantezi. Windowslu laptop alacak olsam asus alırdım bak. Asus & Dell Güzeldir Hoştur 10 numaralardır ama geçti artık bizden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yok yemez ben tablet aldım. Telefonda götürüyor şimdilik. Kaptırmazsak yılbaşını görürüz bu telefonla. Engin dün iyi bir indirim yapılmış 899 a kentparkdan appele ipead2 aldık.......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Çok akılcı... Özellikleri de iyi fikir de... Hele bir piyasayı görsün satılık temiz Desire S ve iPad3 olur! http://www.gsmarena.com/asus_padfone_2_a68-5017.php Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 telefon, 590 $ , pad istasyonu 200 $ felan.. abd'den alma şansımız vardı ama geç kaldık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Alma yenisi çıkıyor. http://www.asus.com/Mobile/Padfone2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 iPhone 5 i aldatmam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 iPhone 5 i aldatmam Bugün bir turistin elinde gördüm. Siyah. Küçük gözüktü gözüme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Bugün bir turistin elinde gördüm. Siyah. Küçük gözüktü gözüme Ben beyaz istedim..Pişman olmam inş 2 yıldır siyah kullandım hemde boya atma sorunu olmamış olur Umarım bu haffta elime düşer.Para kaşınıyor çünkü andodo alırım yoksam smartphone'suz hayat zor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap