Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Ben beyaz istedim..Pişman olmam inş 2 yıldır siyah kullandım hemde boya atma sorunu olmamış olur Umarım bu haffta elime düşer.Para kaşınıyor çünkü andodo alırım yoksam smartphone'suz hayat zor Bende çizik probleminden beyaz daha iyi olur diye düşünmüştüm. Arkası daha güzel, önden emin olamadım. Siyah beyaz panda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Bende çizik probleminden beyaz daha iyi olur diye düşünmüştüm. Arkası daha güzel, önden emin olamadım. Siyah beyaz panda. o yeahh, bizim telefonların ekranı siyah kalmıyor ki paso açık tam ekrana geçmeyen uygulamalarda (alt-üst) siyah gözükecek, bir süre bu rahatsız eder bana göre. tapatalk bilem geçti gerçi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 o yeahh, bizim telefonların ekranı siyah kalmıyor ki paso açık tam ekrana geçmeyen uygulamalarda (alt-üst) siyah gözükecek, bir süre bu rahatsız eder bana göre. tapatalk bilem geçti gerçi Kısa sürede uyarlanır hepsi. Bu problem değil bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Kısa sürede uyarlanır hepsi. Bu problem değil bence. Siyah'a göre yani, çünkü onda çok belli olmaz ya ondan.. Uyarlaması kolaymış apple'nin dediğine göre yapsınlar işleri ne adamların bu ekran boyu 2 sene daha gider en az.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 iPhone 5 yerine bundan mı alsam, Duymamış olayım i phone a ihanet ha :) Şimdi note 2 almaya gidiyorum manisa bimeksten bu arada (ciddiyim şaka değil ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 iPhone 5 i aldatmam Bence dert etme çünkü o seni sürekli aldatacak... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Duymamış olayım i phone a ihanet ha :) Şimdi note 2 almaya gidiyorum manisa bimeksten bu arada (ciddiyim şaka değil ) Hayirlisi. Bekleriz incelemesini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Bence dert etme çünkü o seni sürekli aldatacak... :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Hayirlisi. Bekleriz incelemesini. Sonunda note 2 me kavuşmuş bulunmaktayım gerekli ayarlamaları ve gerekli programları toparladığımda inceleme videomu sunucam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Sonunda note 2 me kavuşmuş bulunmaktayım gerekli ayarlamaları ve gerekli programları toparladığımda inceleme videomu sunucam Güle güle kullan kavuştun sonunda. Tanıtım bekleriz artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Donanım haberde ayrıntılı inceleme yapılmış. Çok övüyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap