Emre V. Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2012 (düzenlendi) Selamun aleyküm. işe gidip gelmek ve üniversiteme gidip gelmek için uygun bir motor arıyodum. Şık tasarımlı ve öğrenci bütçemize uygun olarak Bir motor buldum Vergi borucu olduğunu parasının olmadığını ve vergi borcunun ödenipde bana teslim edeceğini söyledi arkadaş.. Şimdi sorun şu ya ben paranın bir kısmını verip vergi borcunu kapattıkdan sonra herhangi bir olası durumda üzerime alamazsam ne yapabilirim...Veya hangi yol izlenmeli.. Ekim 14, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Temiz kağıdı alsın ve satışı gerçekleştirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Ama vergi borcu bulunuyormuş, temiz kağıdını nasıl alsın ki, Adamı tanıyor musun, güveniyor musun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Ödeyip alacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 tanımıyorum, ama genç bir arkadş , ruhsatta yakınının üzerindeymiş , yani kendi üzerinede değil... Ben sorun olur mu bugun almak istesem bulabilirmiyiz adamı dedim evet hemen çağırırz dediler ama pek aklım ermedi bu işe..Ben ödeyip de borcu kapatmak istemem açıkcası başka izlenebilecek yol sadece ; ruhsat sahibinin bi şekilde ödemesi sonra temiz kağıdıyla satıcıya nakledilip paranın ödenmesi sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Emre elemanı çağırın vergidairesine gidin parayı öde sonra git satışı gerçekleştir..Bu kadar basit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Valla bana da başka akıllıca bir yol görünmüyor, ruhsat sahibine ödediğin tutar kadar senet imzalatabilirsin. (tabi senet imzalatman paranı garanti altına almış olmaz ama resmi bir kağıt o da sonuçta, sadece göz korkutma olabilir seninkisi ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Arkadaş nerde sakat iş var bu çocuk onları buluyor parayı verirsem ne yaparım hiç birşey yapamazsın enayi misin de veriyorsun parayı derler özetle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap