Hakan Saraç Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2012 (düzenlendi) Linkte ilgilenen arkadaşlar için komple body kit mevcut. http://3dcarbon.com/...2=2&l3=10&l4=19 Maalesef Türkiye ve Avrupa ya kargo yok İlgilenen arkadaşların fikir edinmesi açısından paylaşmak istedim. Ekim 15, 2012 Hakan Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Arka difuzoru begendim bide marspiyeller guzel. On tampon disinda guzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Arka Difüzör Tek Egzoz Çıkısı O Da Benzinlilere Göre Sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 bunlar aklınızda bir kaç fikir oluşturur umarım spoilerin üzerindeki siyah parça çok güzel duruyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Bunlari bulmak hem zor hem maliyetli olur aslinda Zetec S body kit gelse bayilere cokta guzel satar. Mesela Renault Meganelara tampon alti parca marspiyel falan opsiyondu. Ben alsaydim o arabayi o body kitide alirdim. Zetec S body kit konusu yok galiba aksam ben açayim birtane Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 aç aç iyi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 spoilerin üzerindeki siyah parça çok güzel duruyor İşte bu demem için ufak bir değişiklik lazım. O da araç rengine boyanmış olan ek parçanın reflektörün oradan tamponla birleşmesi lazım bence, bu haliyle o ekler çok acayip sırıtmış. Ama reflektörün bittiği yerden kesmiş olsa daha bir şık olur diye düşünüyorum, (Bu arada jantlara ve spoilerin siyah yapılmış olmasına bayıldım. Spoilerin rengi kırmızı ve beyazda bu kadar şık durur galiba. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Basri Kavsa Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 dün karabük ford bayisinden sahibine teslim edilen bir sport paket 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Tasarım göreceli diyorlar da şu aracın tasarımını sıradan bulanların nasıl bir gözü var merak ediyorum.Focus ya ötesi yine bir focus olabilir ancak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Body-kit'e para verene kadar titanium falan alsaymış. Araba dışardan iyi görünecek hava atıcaz diye kendilerine kazık atıyorlar haberleri yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Body-kit'e para verene kadar titanium falan alsaymış. Araba dışardan iyi görünecek hava atıcaz diye kendilerine kazık atıyorlar haberleri yok. Bence iyi yapıyorlar, sonradan yapılan tüm modifiyeler bana gereksiz geliyor helal olsun bunları alan gençlere 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Bence iyi yapıyorlar, sonradan yapılan tüm modifiyeler bana gereksiz geliyor helal olsun bunları alan gençlere Yahu bırak Yakup, iş mi yani. Doğan görünümlü Şahin misali. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Bence iyi yapıyorlar, sonradan yapılan tüm modifiyeler bana gereksiz geliyor helal olsun bunları alan gençlere okadar para vericem , ön tampondaki eki yekpare değilde emanet duracak ... pehhh .... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Valla bu iş zevk değil mi ? Ben size katılmıyorum Dediğim gibi ben sonradan takmaları beğenmiyorum çok aşırı OEM gibi olmalı.. İçime sinmiyor rahat olamıyorum.. Doğan görünümlü şahin gibi oluyor oem olmadıkça.. Benceeeeeee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Valla bu iş zevk değil mi ? Ben size katılmıyorum Dediğim gibi ben sonradan takmaları beğenmiyorum çok aşırı OEM gibi olmalı.. İçime sinmiyor rahat olamıyorum.. Doğan görünümlü şahin gibi oluyor oem olmadıkça.. Benceeeeeee Bunun oemi öyle iste ona nediyorsun bence değil diceksen hiç deme. Sadece On tampon eki öyle tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap