Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Bunun oemi öyle iste ona nediyorsun bence değil diceksen hiç deme. Sadece On tampon eki öyle tabi. Yahu kırmızıyı canlı gördüm öyle batmadı gözüme yani tarz bu da 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Bunun oemi öyle iste ona nediyorsun Fuardan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Fuardan Abi bende bayiide incelemiştim, on tampon eki gercekten emanet duruyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman Akyar Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 ön tampon için http://www.eliftuning.com/Ford-Focus-2011-sonrasi-on-Tampon-Lipi_66081.html#0 linkdeki yapılabilir hoş görünüyor ama geri kalan parçaları bir yerden temin edebilir miyiz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Arka difüzörün fiyatı ne kadardır acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2013 Arka difüzörün fiyatı ne kadardır acaba? 1100TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 bu body kit parçalarını servisten ücrete mukabil alabiliyoruz herhalde değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 bu body kit parçalarını servisten ücrete mukabil alabiliyoruz herhalde değil mi Tabi ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Body kit neysede jantlar çeliyor beni. En iyisi çok bakmayayım ben bunlara ne gereği var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Body-kit'e para verene kadar titanium falan alsaymış. Araba dışardan iyi görünecek hava atıcaz diye kendilerine kazık atıyorlar haberleri yok. kesinlikle paket yükseltir yada donanım paketlerinden birini satın alıp arabanın özelliğini artırırdım sonucta bodykit sonradan da olsa olur ama teknik özellikleri alırken alabildiğin kadar yüksek tutmak lazım bence ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Bunu duyan gören bilen varmı? Sahibi olsa body kiti nereden temin ettiğini soracaktım. Kesin bizim forumdan birisi çıkar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Bunu duyan gören bilen varmı? Sahibi olsa body kiti nereden temin ettiğini soracaktım. Kesin bizim forumdan birisi çıkar Goren duyan bilen var mi derken :) Tek body kit bu zaten focusa şuan. Servisten temin edebilirsiniz. Sıfır alirsaniz spor paket içinde alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 jantlar vosseni andırıyor ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 jantlar spor paketin jantları değil, bodykit sonradanmı takıldı yoksa spor paketmi belli değil ancak farkı yok. Sabrinin dediği gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 İstanbul yolundaki Ford tan oto ile görüştüm 635 TL ÖN TAMPON EKİ 360 TL YAN MARŞBİYEL (TANESİ ) 827 TL ARKA DİFÜZÖR 644 TL SPOİLER + KDV %10 İSKONTO YAPARIZ DEDİLER 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap