Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Difüzörün parçaları eksik Ilandaki gri araca montaj yapildigina gore tamdir. Difuzordeki siyah yerleri diyorsaniz griye boyamislar komple ondan oyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Ilandaki gri araca montaj yapildigina gore tamdir. Difuzordeki siyah yerleri diyorsaniz griye boyamislar komple ondan oyle Bildiğin eksik yahu, boya falan değil o 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Siz koyunca zoom yapinca gordum aynen eksikmis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Siz koyunca zoom yapinca gordum aynen eksikmis Kendimden şüphe ettiricektin az daha. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Kendimden şüphe ettiricektin az daha.Uzaktan yani kucuk ekranda boyali gibi zoom yapinca barizmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 2 bıyık takacaklar işte ben onun parça kodunu felan bulmuştum erkan abi için oldukça pahalıydı o plastik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 2 bıyık takacaklar işte ben onun parça kodunu felan bulmuştum erkan abi için oldukça pahalıydı o plastik İngiltereden/Amerikadan ucuza gelirde kim uğraşacak Kaldı ki body kit peheeyt. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 (düzenlendi) parçalar parça fotoğraflarının olduğu fotoğrafta var sanki(ST logosunun üstündekiler), araca takmadan foto çekmişler. Ocak 14, 2014 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Aytozu gri iyi durmuş ha bende mi yapsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 bide şu var tabii resimler sembolik ya neyse http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-2012-focus-st-full-plusfull-body-kit-149785337/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Daha önce yazmıştım... Bu set için istenen fiyat Çin'de 630$ Buna %30 navlun, gümrük vb. biniyor, yani bilen biri ithal ederse ve kâr koymaz ise maliyeti 1750-1800 TL. Ancak asgari sipariş sayısı 5. Parça ithalatçısı üzerinde gidersek üzerine KDV ve kar gelirse neredeyse 2500 TL'yi bulur. Hevesli beş kişi varsa orgnanize edilir. Ürün başarılı bu arada, yerinde incelendi... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Daha önce yazmıştım... Bu set için istenen fiyat Çin'de 630$ Buna %30 navlun, gümrük vb. biniyor, yani bilen biri ithal ederse ve kâr koymaz ise maliyeti 1750-1800 TL. Ancak asgari sipariş sayısı 5. Parça ithalatçısı üzerinde gidersek üzerine KDV ve kar gelirse neredeyse 2500 TL'yi bulur. Hevesli beş kişi varsa orgnanize edilir. Ürün başarılı bu arada, yerinde incelendi... Alınan ürün (set olarak) eğerki birden fazla ise gümrükte "sen bu işin ticaretini yapıyorsun haa" gibi tepki alınacağı muhtemel ama abi. Ben mi yanlış biliyorum? Şahsen ben gümrüğe takılan ürünleri alırken açıp ürüne bakıp, faturaya göre bakıp, daha sonra ruhsatla karşılaştırıp sayısı 1 ise sorunsuz alabiliyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Zaten onun için bilen yani ithalat yapan biri diye yazdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 (düzenlendi) Daha önce yazmıştım... Bu set için istenen fiyat Çin'de 630$ Buna %30 navlun, gümrük vb. biniyor, yani bilen biri ithal ederse ve kâr koymaz ise maliyeti 1750-1800 TL. Ancak asgari sipariş sayısı 5. Parça ithalatçısı üzerinde gidersek üzerine KDV ve kar gelirse neredeyse 2500 TL'yi bulur. Hevesli beş kişi varsa orgnanize edilir. Ürün başarılı bu arada, yerinde incelendi... çok isterim açıkçası ama şu anda maddi yönden beni zorlar biraz daha zamanı var şu anda iç geçirip duruyorum başka birşey değil ama eninde sonunda almayı düşünüyorum Allahın izni ile ... Ocak 14, 2014 İsmail Hakkı Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 arkadaşlar ttek tek yollayabilecek bir satıcı buldum alibaba.com dan ama su anda ben maddi yönden bu yukun altına gıremıcem almak ısteyen arkadasa satıcının ıletısım bılgılerını verebılırım aklınızda olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap