Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 zahidin dediği farlarıda bulmuş olduk Farlar bizimkinin aynısı; dönüş aydınlatmalarını DRL lere bağlamış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Diğerlerini uydurmak yada bulmak neredeyse imkansız ama acaba sadece ön tamponu alsak,bulsak veya yaptırsak sedanlara uyar mı ki acaba bu parça ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Bozkurt Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama st spoiler ve st arka tampon eki klüp için rakam verebilirim tabi yöneticilerin onayı olursa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama st spoiler ve st arka tampon eki klüp için rakam verebilirim tabi yöneticilerin onayı olursa... Varsa ticari kaygınız sponsorlar gibi başvurmanız gerekiyor. Aksi halde kurallarda ne yazıyorsa o uygulanır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Bozkurt Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Elbette işin ticaretini yapıyorum. Ancak klüp için indirimden bahsettim ama sponsor dediniz. Teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Ürün başarılı bu arada, yerinde incelendi... Yerinde incelendi derken? Çin'de mi gördün abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Elbette işin ticaretini yapıyorum. Ancak klüp için indirimden bahsettim ama sponsor dediniz. Teşekkürler... Metin bey, yıllardır buradayız biz ve her zaman düzenli olarak birşeyler satmak isteyen kişiler gelip gidiyorlar.. 1 ve 2. mesajı bu tür içerik sahibi herkes reklam için gelir konuyu uzatmayalım varsa bir düşünceniz bunu ilk bizimle paylaşmanız gerekir bunun etiğide doğrusu da budur. Bize gerekli bilgileri verirsiniz indirimli mi değil mi bizde bakarız ona göre uygunsa söyleriz sizde satarsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Bozkurt Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Metin bey, yıllardır buradayız biz ve her zaman düzenli olarak birşeyler satmak isteyen kişiler gelip gidiyorlar.. 1 ve 2. mesajı bu tür içerik sahibi herkes reklam için gelir konuyu uzatmayalım varsa bir düşünceniz bunu ilk bizimle paylaşmanız gerekir bunun etiğide doğrusu da budur. Bize gerekli bilgileri verirsiniz indirimli mi değil mi bizde bakarız ona göre uygunsa söyleriz sizde satarsınız. Anlıyorum Yakup bey ancak amaç reklam değildi.. Size nasıl ulaşabilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 arkadaşlar alibaba.com dan bir satıcı ile telefonla irtibata geçtim ve tek tek göderebileceğini söyledi eğer ilgilenen arkadaşlar olursa satıcının telefonunu verebilirim WhatsApp dan konuşursunuz ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Egzoz kafasını bi soralım olmazsa. Ben telefonunu alabilirim. ewet telefonu yolladım bakalım ne olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 sadece bu arka difizörü ve parçalarını çinden tek getirme ihtimalimiz nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 sadece bu arka difizörü ve parçalarını çinden tek getirme ihtimalimiz nedir ? böyle bişey var mı kafanıza uyar mı bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Bu arkadaş foruma özel 550 tl den veriyor difüzörü foruma zaten üye arkadaş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Bunu sedana taksak olur mu acep Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Bunu sedana taksak olur mu acep olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap