Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 olmaz Keşke olaydı alasım geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Keşke olaydı alasım geldi fiber zetec s difizörü var sedana uygun ama nedir ne değildir bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Bu arkadaş foruma özel 550 tl den veriyor difüzörü foruma zaten üye arkadaş. Forum ile görüşmeden foruma özel diyenlere kanmayın üye olsa ne olur olmasa ne olur ? Sizi rahatsız eden üye olursa bize bildirmeyi unutmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 bi logo ile başlarsınız .ön tamponuda alırsınız bu virüs başka virüs abi sana hb Ecoboost alalım yahu Kısmet abi oda olur inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 bi logo ile başlarsınız .ön tamponuda alırsınız bu virüs başka virüs Abi ön tampona giremem o ilerde şimdilik yanları beyaza boyatıp iyide fiyata difizör yakalarsak bukadar virüsü tutucaz bir yere kadar böyle bişey var mı kafanıza uyar mı bilmiyorum teşekkürler hocam bu boyayla beraber 900 tl yi bulur çinde çekik gözlü kardeşler daha ucuza yollar gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Bozkurt Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Forum ile görüşmeden foruma özel diyenlere kanmayın üye olsa ne olur olmasa ne olur ? Sizi rahatsız eden üye olursa bize bildirmeyi unutmayın. yakup bey kimseyi kandırdığımız falan yok! üslubunuz ters. bir önceki msjlarımda size nasıl ulaşırım diye sordum ama geri dönüş yapmadınız. forumdan birkaç arkadaşımız aradı kulübe özel bir şey yapamaz mısınız diye? biz de neden olmasın dedik ama bakıyorumda bu sizi çok rahatsız etmiş. kimse rahatsız olmasın arkadaşlar. perakande satışı bu, klüp özel satışı bu idi. ama kusura bakmayın bende de mondeo var şu zamana takip ediyorum, tavrın ben yaparım ben ederim, asar keserim. bu tavrının değişmesi lazım. böyle olmaz yakup bey. çok zor birşey değil beni gruptan silmeniz. ama huzur bozduysam şu 4 ileti kadar kusura bakmayın. bir sıkıntın derdin var ise çekinmeden ara kardeşim. EDIT: Telefon numarası silinmiştir.(yönetim) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 yakup bey kimseyi kandırdığımız falan yok! üslubunuz ters. bir önceki msjlarımda size nasıl ulaşırım diye sordum ama geri dönüş yapmadınız. forumdan birkaç arkadaşımız aradı kulübe özel bir şey yapamaz mısınız diye? biz de neden olmasın dedik ama bakıyorumda bu sizi çok rahatsız etmiş. kimse rahatsız olmasın arkadaşlar. perakande satışı bu, klüp özel satışı bu idi. ama kusura bakmayın bende de mondeo var şu zamana takip ediyorum, tavrın ben yaparım ben ederim, asar keserim. bu tavrının değişmesi lazım. böyle olmaz yakup bey. çok zor birşey değil beni gruptan silmeniz. ama huzur bozduysam şu 4 ileti kadar kusura bakmayın. bir sıkıntın derdin var ise çekinmeden ara kardeşim. EDIT: Telefon numarası silinmiştir.(yönetim) Önce buranın kuralları okuyun sonra saygı gösterin damdan düşer gibi atlamayın siteye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap