Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Elinde dizel için gösterge var mı şu an. 400 tl yi direk hesaba göndereyim. Ama takacak yer yok burada Olsun, ben ona akşam eve gelince de bakarım. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Ortam karanlıktı deponun içinde gördük, bildiğim kadarıyla astar biraz sarımtrak bej oluyor. bide adam boyalı diyince üstelemedik. Maalesef boyalıydı Ozan. Genelde bu tarz aksesuarlar astarlı olur ama bunlar nedense boyalı almış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Elinde dizel için gösterge var mı şu an. 400 tl yi direk hesaba göndereyim. Ama takacak yer yok burada Olsun, ben ona akşam eve gelince de bakarım. :D Sayın mod ilk mesajını okumuyor musunuz yarın ara adamı yolla parayı al hakkı'yı. Sen takarsın ne var onda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 İş çıkardınız başıma Yarın öğleden sonra bir aksilik çıkmazsa telefon edip uğrar bilgi alırım ben de . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Sen takarsın ne var onda km sorunu var. Onu yapamam. Yarın arıyım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 km sorunu var. Onu yapamam. Yarın arıyım. Sorun mu o yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww! Al onu ve tak Sonra hakim'i çağır baksın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Sorun mu o yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww! Al onu ve tak Sonra hakim'i çağır baksın Tamam o zaman yarın arıyorum, elinde varsa dizel için alıyorum. (orjinalmiş değil mi, öyle çakma falansa ben hiç bulaşmayım, sevmem öyle şeyleri, bedava verse takmam) Ama hakim konusunda hemfikir değilim, hakime hanıma arabam nasıl olmuş demek istemiyorum :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Tamam o zaman yarın arıyorum, elinde varsa dizel için alıyorum. (orjinalmiş değil mi, öyle çakma falansa ben hiç bulaşmayım, sevmem öyle şeyleri, bedava verse takmam) Ama hakim konusunda hemfikir değilim, hakime hanıma arabam nasıl olmuş demek istemiyorum :D Ne çakması yaw hey allahım, tamam beyler ümit almıyor başkası alsın bu da avucunu yalasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Giden birisi mercekli far bakiversin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 2452 kmden sıfıra düştüm servise gidince o anki kmye 2444km(arabayı teslim aldığımda 8kmdeydi ) ekletmeyi planlıyorum ama çokta gerek yok, senin araba kaç kmde Ümit? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Tamam o zaman yarın arıyorum, elinde varsa dizel için alıyorum. (orjinalmiş değil mi, öyle çakma falansa ben hiç bulaşmayım, sevmem öyle şeyleri, bedava verse takmam) Ama hakim konusunda hemfikir değilim, hakime hanıma arabam nasıl olmuş demek istemiyorum :D Benimde aklımı en çok kurcalayan oydu açıkçası ben bu fiyata bulmayı beklemiyordum, bunun 1e1 çakmasını kim yapar ki diye düşünüyorum onun haricinde üzerindeki etkiti logoları plastiği vs herşeyi çıkanla aynı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Benimde aklımı en çok kurcalayan oydu açıkçası ben bu fiyata bulmayı beklemiyordum, bunun 1e1 çakmasını kim yapar ki diye düşünüyorum onun haricinde üzerindeki etkiti logoları plastiği vs herşeyi çıkanla aynı... Ozan, Biz bu işin ithalatını, ihracatını yeri geliyor imalatını yapıyoruz. Sen ne diyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Ozan, Biz bu işin ithalatını, ihracatını yeri geliyor imalatını yapıyoruz. Sen ne diyorsun Otosandaki fiyatı 2200tl, daha önce almanyadan bulabilirmiyim dediğimde 600euro diyordunuzda bu fiyat olunca korka korka gittim ben mil çıkmasın, çakma bişey çıkmasın vs diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öcal Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Göstergeden 1 tanede(dizel) ben almak istiyorum.Ücreti hesaba eft yaparım.İşim gereği Ankara'ya gidemiyorum bu aralar.yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Otosandaki fiyatı 2200tl, daha önce almanyadan bulabilirmiyim dediğimde 600euro diyordunuzda bu fiyat olunca korka korka gittim ben mil çıkmasın, çakma bişey çıkmasın vs diye. Mil 350 lira, diğerini almadım ben bilmiyorum o da 500 felandır galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap