Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Ne çakması yaw hey allahım, tamam beyler ümit almıyor başkası alsın bu da avucunu yalasın Hayır ya alıyorum, sordum sadece, arkadaş size de bişey sorulmuyor yaa, Yarın arıyorum, sırada ben varım. Benim araba çok km de ya, 19,000 e yaklaştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Hayır ya alıyorum, sordum sadece, arkadaş size de bişey sorulmuyor yaa, Yarın arıyorum, sırada ben varım. Benim araba çok km de ya, 19,000 e yaklaştı. Öğretmene şikayet et beni Servis km'yi yükseltir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Ozan telefon aç adama deki sana 10 tane müşteri bulduk, yüzde istiyorum de al parayı bana yolla Kimse reklama tıklamıyor bari böyle hazineyi genişletelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Haha ben ayırtım bir tane 6 buçukta aradım adamı dizilin arkama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Göstergeden 1 tanede(dizel) ben almak istiyorum.Ücreti hesaba eft yaparım.İşim gereği Ankara'ya gidemiyorum bu aralar.yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar. İlk mesajda belirttiğim gibi Ankara dışındakiler için özellikle sordum kargo yaparız dedi, siz bir görüşün olmadı ben yardımcı olmaya çalışırım Mil 350 lira, diğerini almadım ben bilmiyorum o da 500 felandır galiba 650 Eurodan aağı bulamazssın...Ben 400 TL.ye almıştım ama benimki arlı bir durum..Sana konunun linkini veriyim baştan sona okufarklılıkları..ir dafa önclikle benzin-dizel ayrımı var,titanyum Trend ayrımı var(yurtdışında farklı çünkü), 1.6 dizel 2.0 dizelayrımı var,var da var.... Bora abi bunu yazmış sende fiyatlar yukarda yazılmış diye tastiklemişsin 400tlye aldığıda Mertol abiden alınma 2 tanede çatlağı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Ozan telefon aç adama deki sana 10 tane müşteri bulduk, yüzde istiyorum de al parayı bana yolla Kimse reklama tıklamıyor bari böyle hazineyi genişletelim Şşş çaktırma :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 İlk mesajda belirttiğim gibi Ankara dışındakiler için özellikle sordum kargo yaparız dedi, siz bir görüşün olmadı ben yardımcı olmaya çalışırım Bora abi bunu yazmış sende fiyatlar yukarda yazılmış diye tastiklemişsin 400tlye aldığıda Mertol abiden alınma 2 tanede çatlağı var Ondan sonra çok sular geçti ozan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öcal Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Tamam sabah ilk isim tel. Etmek.tesekkur ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Giden birisi mercekli far bakiversin. Yarın bir aksilik çıkmazsa gidişimde sorarım ki zaten ben de düşünüyorum. Gösterge panelinin kilometresi benim için sorun yirmi iki bin küsürde araç onu servisten mi ayarlatmak gerekmekte? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yarın bir aksilik çıkmazsa gidişimde sorarım ki zaten ben de düşünüyorum. Gösterge panelinin kilometresi benim için sorun yirmi iki bin küsürde araç onu servisten mi ayarlatmak gerekmekte? Evet,istersen tabi. dolandırıcılığa girer bak yaptırmazsan cızzz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Evet,istersen tabi. dolandırıcılığa girer bak yaptırmazsan cızzz 30.000 bakımına 8000'de girmek dikkat çekebilir :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 30.000 bakımına 8000'de girmek dikkat çekebilir :kıhkıh: Servis istedigi kmyi yazabiliyor sikinti yoook nedense benim mlsli kadrana dokunamadilar makine okumuyo falan dediler benim 11.000 km silindi tabi aslinda sorun degil satarken eski kadrani takarim. Genis ekranliyida ani olarak saklarim alan cikmaz onu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Far arayanlara. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-mercekli-far-orjinal-101334131/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Far arayanlara. http://www.sahibinde...101334131/detay Sen buldun mu abi? Kararmışmı arıyosun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Sen buldun mu abi? Kararmışmı arıyosun? Kararmisi kacirdim Ozan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap